Neler Yeni

AULA F75 IŞIK MODU DEĞİŞMİYOR

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed
Çözdüm de kendi kendine kısayollar değişiyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir gelsin sağlam ise etme
Sağlam klavye ama programlarını driverini sağlam kurmak gerekiyor ben kurmadan tak çalıştır yaptım 1-2 saat çalıştı ondan sonra klavyenin hiçbir tuşu işlev yapmıyor du taaki buradan yardım istedim bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun driveri frimate diye dosya var onu kurdum sonra sorunsuz çalıştı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Hocam
Fn + Esc tuşuna 5-10 saniye kadar basın, ışıklar yanıp sönene kadar bekleyin. Klavyeniz fabrika ayarlarına dönecektir, sonra tekrar ışıkları değiştirmeyi deneyin.
Bende aynı ürünü aldım 2 siparişim var çeşitli ürünler var birinde ise klavyede var gümrükleme tamamlandı ne anlama geliyor tüm ürünler de aynı siparişte de aynı yazıyor ürün Türkiye'de ve dağıtıma hazır anlamını taşıyor acaba ?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Murat
Klavyeyi windows moduna al fn + w ile daha sonrasında knob ışıkların parlaklığını kontrol ediyorsa knoba 3 saniye kadar basılı tut ses kontrol moduna geçsin. Daha sonrasında tekrar dene

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
Sağlam klavye ama programlarını driverini sağlam kurmak gerekiyor ben kurmadan tak çalıştır yaptım 1-2 saat çalıştı ondan sonra klavyenin hiçbir tuşu işlev yapmıyor du taaki buradan yardım istedim bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun driveri frimate diye dosya var onu kurdum sonra sorunsuz çalıştı
Bende öyle yapayım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,674
Üyeler
161,733
Son üye
karismasen
Top Bottom