Arama sonuçları: *

1. F

Monitörüm kendi kendine kapanıyor

Eğer arkadaşın dediği gibi yaptıktan sonra hala oluyorsa kafana takma gereken bir şey olduğunu sanmıyorum aynı olayı ben ve çoğu kişi yaşıyor.Cok sıkmı yaşıyorsun?Freesyncden olabileceğini duydum ama bende kapayıncada oluyor.
  2. F

Monitörüm kendi kendine kapanıyor

Arkada ses hala geliyor mu?
  3. F

PC Toplamak İçin Beklenmeli mi?

Beklersen daha kötü olacak haberin olsun.
  4. F

Format atma takıntısı

Troll biri olduğun gerçeğini değiştirmez.
  5. F

Format atma takıntısı

Cevap kasmak için yapılan boş cevaplar ve troll biri. 1638645130 Takıntı yani elimde değil.Ama azaltmaya karar verdim.
  6. F

Format atma takıntısı

17
  7. F

Format atma takıntısı

Ona yakınıyorum zaten
  8. F

Format atma takıntısı

Bunun konuyla ne kadar alakası var?5 saat ayırabilecek kadar vaktim var.
  9. F

Format atma takıntısı

Boş cevap. 1638644820 Zaten çoğu zaman formatı baştan başlatıyorum 5 saatimi felab alıyor.
  10. F

Format atma takıntısı

@Toxpox
  11. F

Format atma takıntısı

Günde 5-6 atıyorum.
  12. F

Format atma takıntısı

Evet çok.
  13. F

Format atma takıntısı

Peki modem reset?Yani sanki format öncesinde modemi resetlemezsem bir şey olacakmış gibi hissediyorum.
  14. F

165hz monitör 120hz veriyor

HDMI eskimi çoğu en az 144hz verir zaten Nvidia ayarlarından çözünürlük değiştirmeye gelip aşağıya inip istediğin çözünürlüğü seçer misin?
  15. F

Format atma takıntısı

Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
  16. F

Format atma takıntısı

Hocam haftada 30 kere attığım oluyor kafamda bitiremiyorum işte.
  17. F

Format atma takıntısı

Asıl mesele güvenlik değil bir şey oluyor mesela küçük bir donma kasma bir sıkıntı oluyor bir daha baştan alıyorum bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama elde değil.
  18. F

Format atma takıntısı

Haftada 30 kere attığım oldu mesela format atıyorum küçücük bir donma,bazen edge güncel geliyor bazen gelmiyor,driver indirirken acaba biryere bastimmi korkusu,el titremesi vb... Virüsü eskiden aşırı kafaya takardım şimdi o kadar yok ama gene yok değil.
  19. F

Format atma takıntısı

Günde en az 3 kere format atıyorum bu yüzden pcyi bile kullanamıyorum.Format atmadan önce modem reset takıntısı da var tabi.Lütfen troll cevap vermeden sorunumu nasıl cozebilecegimi söyler misiniz?Hem virüs korkusu paronayaklik seviyesine ulaştı.Hem de format sonrası küçücük bir hatada tekrar...
Top Bottom