Neler Yeni

Format atma takıntısı

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
O zaman bunun somut bir çözümü yok. Kendin bir şekilde engel olmalısın.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
Her şeyin kusursuz çalışmasını bekleyemezsin. Bu durumun çözümü tamamen senin elinde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fzee

Fzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fzee
Her şeyin kusursuz çalışmasını bekleyemezsin. Bu durumun çözümü tamamen senin elinde.
Peki modem reset?Yani sanki format öncesinde modemi resetlemezsem bir şey olacakmış gibi hissediyorum.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Tek bildiğin şey bu. Bu nedenle hep bildiğin işi yapıyorsun. İleride yeni şeyler öğrenirsen yeni bir tikin daha olur. Kendi bilgisayarım 4-5 senelik. Henüz hiç format atmadım. Bir 10 sene daha da atmam. Mecbur kalınca disk birlestiririm yada virüs taraması yaptığım oldu şimdiye kadar bir kaç kez. Hepsi o kadar. 16 senelik bir bilgisarım daha var. O da çalışır durumda.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Hocam sizinki paranoyaklık seviyesine gelmiş. Doktora görünün. Yaniii ufak bir donma yazılımsal değil de donanımsal olabilir hatta o donmanın sebebi format ata ata ömrünü yediğiniz diskin yavaşlaması da olabilir. Kısaca donmanın sebebi siz olabilirsiniz. Format atmadan 1 gün geçirmeye çalışın tabii yapabiliyorsanız. Yok olmuyor yapamıyorum diyorsanız doktora görünün. Sitenin geç yüklenmesinden bile format atabilecek potansiyeliniz çok yüksek hatta belki de yapmışsınızdır.

Fzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fzee
Hocam sizinki paranoyaklık seviyesine gelmiş. Doktora görünün. Yaniii ufak bir donma yazılımsal değil de donanımsal olabilir hatta o donmanın sebebi format ata ata ömrünü yediğiniz diskin yavaşlaması da olabilir. Kısaca donmanın sebebi siz olabilirsiniz. Format atmadan 1 gün geçirmeye çalışın tabii yapabiliyorsanız. Yok olmuyor yapamıyorum diyorsanız doktora görünün. Sitenin geç yüklenmesinden bile format atabilecek potansiyeliniz çok yüksek hatta belki de yapmışsınızdır.
Evet çok.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
2 3 yılda bir format atıyorum :d

• Beğen
Reaksiyonlar: Fzee
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç