Format atma takıntısı

Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
O zaman bunun somut bir çözümü yok. Kendin bir şekilde engel olmalısın.

Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
Her şeyin kusursuz çalışmasını bekleyemezsin. Bu durumun çözümü tamamen senin elinde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fzee
Tek bildiğin şey bu. Bu nedenle hep bildiğin işi yapıyorsun. İleride yeni şeyler öğrenirsen yeni bir tikin daha olur. Kendi bilgisayarım 4-5 senelik. Henüz hiç format atmadım. Bir 10 sene daha da atmam. Mecbur kalınca disk birlestiririm yada virüs taraması yaptığım oldu şimdiye kadar bir kaç kez. Hepsi o kadar. 16 senelik bir bilgisarım daha var. O da çalışır durumda.

Hocam sizinki paranoyaklık seviyesine gelmiş. Doktora görünün. Yaniii ufak bir donma yazılımsal değil de donanımsal olabilir hatta o donmanın sebebi format ata ata ömrünü yediğiniz diskin yavaşlaması da olabilir. Kısaca donmanın sebebi siz olabilirsiniz. Format atmadan 1 gün geçirmeye çalışın tabii yapabiliyorsanız. Yok olmuyor yapamıyorum diyorsanız doktora görünün. Sitenin geç yüklenmesinden bile format atabilecek potansiyeliniz çok yüksek hatta belki de yapmışsınızdır.

Hocam sizinki paranoyaklık seviyesine gelmiş. Doktora görünün. Yaniii ufak bir donma yazılımsal değil de donanımsal olabilir hatta o donmanın sebebi format ata ata ömrünü yediğiniz diskin yavaşlaması da olabilir. Kısaca donmanın sebebi siz olabilirsiniz. Format atmadan 1 gün geçirmeye çalışın tabii yapabiliyorsanız. Yok olmuyor yapamıyorum diyorsanız doktora görünün. Sitenin geç yüklenmesinden bile format atabilecek potansiyeliniz çok yüksek hatta belki de yapmışsınızdır.
Evet çok.

Geri