Arama sonuçları: *

1. bariskarali

Yardım TELEFON ÖNERİLERİ BEKLİYORUM!!

Hiç gerek yok kardeşim 😂 iPhone 7 kullanıyorum suan. 20.000 lik powerbankla geziyorum. iPhone takıntım yok yani. Pilini geçen hafta değiştirdim
  2. bariskarali

Yardım TELEFON ÖNERİLERİ BEKLİYORUM!!

Arkadaşlar herkese iyi günler, benim emektar iPhone7 artık beni sal özgürlüğüme kavuştur diyor. Bana uygun fiyatlı telefon lazım. Kronik problemleri olmayan, ekranı büyük, renkleri fiyatına göre canlı bir telefon arıyorum. Bütçem 5-8 bin arasında. Bu bütçe aralığında ne telefon önerirsiniz? Oyun...
  3. bariskarali

Yardım Metin2 için laptop arıyorum!

ben eskisi gibi oynamıyorum artık işlerden dolayı bilgisayarım asus g18 2023 model meleyde falan zorlanmıyor sana şöyle söyleyim 3 lonca meley dönersen günde 85-100w kasabiliyorsun rahatlıkla. o da ayda 3000w yapar. gerisini sen hesaplarsın artık :D ordan topladığın paralarla alastor için hesap...
  4. bariskarali

Yardım Metin2 için laptop arıyorum!

Ağır grafikli oyunlar oynamıyorum. Oynadığım oyun Metin2. Metin2 oynayan arkadaşlar bilir. Hidra ve meley yapacam. Şuanda kullandığım bilgisayarı satacağım için model düşürmem gerekiyor. Sıfır veya 2.el den nasıl bir bilgisayar almam gerekir forumda kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa...
  5. bariskarali

Yardım Türkcell Superbox önerir misiniz?? OYUN OYNUYORUM!!

nasıl çözebilirim peki ben bu sorunu mu? vodofone da aynıdır o zaman tahminimce
  6. bariskarali

Yardım Türkcell Superbox önerir misiniz?? OYUN OYNUYORUM!!

Arkadaşlar işim gereği yaşadığım şehrin dışına çıkmak zorunda kaldım. Şirketin bağladığı kablosuz internet ile CS2 oynayamıyorum. Kendime Türkcell veya vodofone gibi portable hizmeti sunan bir taşınabilir modem almak istiyorum. Daha önce tecrübe eden arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var...
  7. bariskarali

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

accent blue al. çok uzun zmaan kullandım az yakar şehir içi üzmez. parçası ucuz tamiri bakımı kolay.
  8. bariskarali

Küçük boyutlu kaliteli orta fiyatta bir powerbank arıyorum.

Önerileri alayım. 1732124659 gg
  9. bariskarali

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

bende uzun yıllardır fps oyuncusuyum kablolu hiç bir ürünü tavsiye etmem.
  10. bariskarali

cloud 2 yi 5 6 yıl kullandım ve eskıtemedım birisine hediye edip cloud3 aldım. piyasanın en kaliteli ürünlerinden birisidir
  11. bariskarali

geçen hafta cloud3 aldım kablolu 3300e :(
  12. bariskarali

Çözüldü✓ 2000 tl klavye önerisi

logitech g413 tkl al geç çok memnunum
  13. bariskarali

TKL KLAVYE ARIYORUM ÖNERİLERİNİZİ ALAYIM!

Güncel
  14. bariskarali

Yardım ASUS TUF A15 ALINIR MI?

Ruşen işlemci oluşu kafamı karıştırıyor belki intele göre bir tık fazla ısınabilir
  15. bariskarali

Yok be kankam pek te hoşuma gitmiyor o klavye. Teşekkür ederim önerin için.
  16. bariskarali

Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.
  17. bariskarali

Arkadaşlar laptopta kullanmak için numpadsiz klavye arıyorum. Aklımda logitech G414 SE Var. Daha önce de 413 Carbon kullanmıştım switchlerinden ve kalitesinden çok memnundum. Sesli switch sevmiyorum tactical switch tarzı önerilerinizi alayım fiyat max 2bin aşağısı olursa da hayır demem 😂
  18. bariskarali

Güncel
  19. bariskarali

Arkadaşlar kullanan var mı? Isınma problemi vs oluyor mu? Bunun ramı 16 gb ta yükseltilmiş modelini alacağım. Genelde cs go falan oynuyorum. Arada da hikayeyi oyunlar.
Top Bottom