Obi.wanKenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 653
cahil mi bilemem sadece bu videoda anlattıklarını bire bir yaşadım o sebeble videoyu önerdim yoksa adamdan bana ne hocam.Bu adam çok cahil bunu izlemeyin xd
cahil mi bilemem sadece bu videoda anlattıklarını bire bir yaşadım o sebeble videoyu önerdim yoksa adamdan bana ne hocam.Bu adam çok cahil bunu izlemeyin xd
Neden değiştirme ihtiyacı duydunuz acaba?tam sepete ekledım alıyordum baskası en son olanı aldı alamadım ama şuan logitech g pro x kullanıyorum
aslında değiştirmek istemiyorum bendeki kulaklık şahane. sadece indirim diye yedekte dursun diyeNeden değiştirme ihtiyacı duydunuz acaba?
Deri bence direkt olarak daha iyi. Kumaş pedler teri ve yağı emiyor ve leş gibi kokup çürüyorlar. Deri olanlar en azından dökülmediği sürece böyle bir sorun yaşamıyor. Zaten yağdan dolayı aşındırıcı bir malzeme ile temizlemiyorsan dökülme gibi bir durumla da karşılaşmıyorsun pek.Deri yapıdan vazgeçemediler. O durumdan dolayı düşündürüyor.
hocam wriless kulaklık alacaktım cs2 oynuyorum genelde dip ses sorunu var vs yazmışlar önerir misin alacağım ona görecloud 2 yi 5 6 yıl kullandım ve eskıtemedım birisine hediye edip cloud3 aldım. piyasanın en kaliteli ürünlerinden birisidir
bende uzun yıllardır fps oyuncusuyum kablolu hiç bir ürünü tavsiye etmem.hocam wriless kulaklık alacaktım cs2 oynuyorum genelde dip ses sorunu var vs yazmışlar önerir misin alacağım ona göre
Hocam birde mikrofon kalitesi çok daha ön planda HyperX Cloud 3 de kullandım kablolu ve kablosuz modellerini ses kalitesi mükemmelRazer Barracuda X veya Corsair Void RGB Elite Wireless kadar büyük bir indirim değil ancak alınabilir duruyor. Diğer özelliklerini araştırmadım ancak özellikle batarya konusunda çok iyi gözüküyor. 120 saat pil ömrü olduğu belirtilmiş. Corsair Void RGB Elite Wireless'da bu süre 16 saat, Razer Barracuda X'te ise 50 saatti. Aradaki farkı siz düşünün.![]()
Gram sorunu yok belki ses tatmin etmeyebilir ses ve basslar bana göre az geliyorduhocam wriless kulaklık alacaktım cs2 oynuyorum genelde dip ses sorunu var vs yazmışlar önerir misin alacağım ona göre
Fotoğrafını atar mısın inceleme konusu falan açsan yada hocam?bu arada kulaklığı ben beğendim tavsiye ederim güzel seside yüksek müzik için ideal olmadığı biraz doğru ama basslar tizler vs güzel bu arada mikrofonuda mükemmel daha ne olsun.