Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efta
Ben core dan 2 adet cektim 2200 e isteyen varsa ben vereyim gece tekrar çekerim. İndirim tekrar oluyor ki konudaki arkadaslara bakarsan onlar da geceyi takip ediyor. Şu an gözükmüyor evet. Bu kulaklık için ise 3879 tl büyük bir indirim değil dostum malesef lafımın arkasındayım.
Ya zaten ben o konuda bir şey demiyorum. O daha iyiyse senin için al. Bence karşılaştırması saçma segment olarak. Belirli farklılıkları var. Herkes boş yapmaya odaklanmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce 4123 liraya almıştım yine amazondan. Bu aradaki farkı bana hediye bakiye olarak verirler mi yoksa bir önceki siparişimi iptal edip tekrardan mı alayım?
Aynı rengi bu fiyata aldıysan aralık ayında amazon bakiyene iade ediyorlar.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oguz
İade edip tekrar satın al diyecekler hocam. Yerinde olsam iade eder mediamarktan gece 2200 e coreyi alırdım. İmkanın varsa bunu al tabi

Mediamarktan aldım. İki gün arayla bir adet aldım. Konusu mevcut
2.2ye baya iyimiş yalnız bir daha olursa indirim bakabilirim.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
O değilde bu kulaklığın beyazı neden yok ya 😂

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efta
O değilde bu kulaklığın beyazı neden yok ya 😂
Kablolu versiyonunun beyaz-pembesi var ama o da trde yok diye biliyorum. Keşke klasik renkler dışında renklerle sunsa hyperx ama pek mümkün gözükmüyor gibi :')

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Kablolu versiyonunun beyaz-pembesi var ama o da trde yok diye biliyorum. Keşke klasik renkler dışında renklerle sunsa hyperx ama pek mümkün gözükmüyor gibi :')
Bi ürünün siyahı ve beyazı olmak zorunda gibi bir şey ya. Yıl oldu 2024 hatta 25. Yapılan ürünün beyazı olsa keşke. 😂 beyaz sistem diziyorum. Beyaz klavye filan alıcam mouse siyah çok kötü durur yoksa alacaktım bu kulaklığı.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efta
İnsanı indirim konusu açtığına pişman ediyorlar valla. Bir daha paylaşmicam bir şey almayın aga siz. En çok bilen sizsiniz ok.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
aha kral delirdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ozan
Daha üç gün önce bu kulaklığı aldım normal kullanımda sorun yok ama yüksek fps isteyeceğiniz rekabetçi oyunlarda -valo, cs, warzone gibi- statik elektrik sesi buzzing sesi gibi bayağı rahatsız eden ve sesi bozan bir ses çıkarıyor. Uygulamasini indirip güncellemesini yaptım, farklı usb slotları denedim, windows ayarlarını değiştirdim ama bir şey değişmedi ve iade etmek zorunda kaldım.
Edit: internette cloud 3 wireless buzzing, static sound diye aratıp diğer insanların da bu durumdan madur olduğunu gorebilirsiniz.

CptSpork

80+ Bronze
Yapıştırın 10 numara kulaklık. bir dahada bu fiyata asla düşmez. müzik performansı dışında kusursuz kulaklık. mikrofonu stüdyo mikrofonu gibi.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efta
Bi ürünün siyahı ve beyazı olmak zorunda gibi bir şey ya. Yıl oldu 2024 hatta 25. Yapılan ürünün beyazı olsa keşke. 😂 beyaz sistem diziyorum. Beyaz klavye filan alıcam mouse siyah çok kötü durur yoksa alacaktım bu kulaklığı.
Çok haklısın valla. Çok saçma olmaması. Bende beyaz severim. Fakat beyazda çok kir-toz tutuyor ve çok belli ediyor ya. O yüzden genelde olabildiğince siyah alıyorum bende.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
OZAN TANKUŞ
Aynı şoku bende Rampageden Razere geçince yaşamıştım. Ses seviyesinde ve ayarlarında rampage daha güzeldi. Ancak konfor bakımından Razer daha iyi olunca Razer kullanmaya devam ettim. Maalesef bu fiyatlarda bir yeri iyi olunca bir yerini kötü yapıyorlar. Teknoloji şans işi ama uzun ömürlü ve kaliteli olsun istiyorsan neredeyse çift haneli rakamlara yaklaşmak lazım.
Yukarıdaki arkadaşa tamamen katılıyorum. Ama oyuncu kulaklığından nasıl bir performans bekliyorsunuz ki? diye cümle kurmuş. Bir kulaklığa 4k vereceğim ve bas tiz ve mid performansı eski kullandığım kulaklıktan kötü olacak öylemi? Anlatmak istediğim o. Kulaklıkta tabii ki de hem oyun oynayıp hem müzik dinleyeceğim. Müzik performansı iyiyken oyun performansında da bazı konularda performans beklerim. İnce sesleri Şuanki kullandığım eşek marka kulaklıkta net alabiliyorsam neden oyuncu kulaklığı olarak piyasaya çıkmış kulaklıkta alamıyorum? Daha doğrusu alamadım? Bu konunun hiç bir izahı yok. Her türlü performans alacaksınız. bedavaya bu ülkede çalışmıyoruz. 4k vereceğiz ve performansı kötü olacak. Tabi efendim. Üstelik sesi az çıkıyor diyorlar. Şakamı? Bir değil iki değil. Bir sürü kişi aynı şikayetten muzdarip. @KediSever arkadaşım yargılamıyorum seni yanlış anlama sakın. Ama mevzu yüksek para olunca bu oluyor mağlesef. Sesleri James Donkey 712 de aldığım gibi neden diğer kulaklıklarda alamıyorum? Hele ki kablosuz yüksek paraya sahip bir oyuncu kulaklığında. Şimdi @Rockhanger arkadaş sorun yazmış. Bunun gibi niceleri var. James de devam.

Son düzenleme:

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efta
Daha üç gün önce bu kulaklığı aldım normal kullanımda sorun yok ama yüksek fps isteyeceğiniz rekabetçi oyunlarda -valo, cs, warzone gibi- statik elektrik sesi buzzing sesi gibi bayağı rahatsız eden ve sesi bozan bir ses çıkarıyor. Uygulamasini indirip güncellemesini yaptım, farklı usb slotları denedim, windows ayarlarını değiştirdim ama bir şey değişmedi ve iade etmek zorunda kaldım.
Edit: internette cloud 3 wireless buzzing, static sound diye aratıp diğer insanların da bu durumdan madur olduğunu gorebilirsiniz.
Önce değişim isteyip sonra gerekirse iade isteseydin keşke.

keşke mod olsam konuyu kitlerdim

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sinan
İade edip tekrar satın al diyecekler hocam. Yerinde olsam iade eder mediamarktan gece 2200 e coreyi alırdım. İmkanın varsa bunu al tabi

Mediamarktan aldım. İki gün arayla bir adet aldım. Konusu mevcut
Amazon müşteri hizmetleriyle konuştum. Kasım indirimlerinde bu ürünün düştüğü en düşük fiyat ile benim aldığım fiyat arasındaki farkı ay sonunda hediye bakiyesi olarak yansıtıyorlarmış. 10 yıl süreyle amazon satıcılı ürünlerde kullanabiliyormuşum. Bence hiç gerek yok şu durumda iade etmeye.

Top Bottom