Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
oguz

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Stok bitti ya la :D. Kırmızıyı almayın ben alacam.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Metin
Deri yapıdan vazgeçemediler. O durumdan dolayı düşündürüyor.
Deri bence direkt olarak daha iyi. Kumaş pedler teri ve yağı emiyor ve leş gibi kokup çürüyorlar. Deri olanlar en azından dökülmediği sürece böyle bir sorun yaşamıyor. Zaten yağdan dolayı aşındırıcı bir malzeme ile temizlemiyorsan dökülme gibi bir durumla da karşılaşmıyorsun pek.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
cloud 2 yi 5 6 yıl kullandım ve eskıtemedım birisine hediye edip cloud3 aldım. piyasanın en kaliteli ürünlerinden birisidir

gurkn6

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Gürkan Yıldırım
cloud 2 yi 5 6 yıl kullandım ve eskıtemedım birisine hediye edip cloud3 aldım. piyasanın en kaliteli ürünlerinden birisidir
hocam wriless kulaklık alacaktım cs2 oynuyorum genelde dip ses sorunu var vs yazmışlar önerir misin alacağım ona göre

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hocam wriless kulaklık alacaktım cs2 oynuyorum genelde dip ses sorunu var vs yazmışlar önerir misin alacağım ona göre
bende uzun yıllardır fps oyuncusuyum kablolu hiç bir ürünü tavsiye etmem.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Razer Barracuda X veya Corsair Void RGB Elite Wireless kadar büyük bir indirim değil ancak alınabilir duruyor. Diğer özelliklerini araştırmadım ancak özellikle batarya konusunda çok iyi gözüküyor. 120 saat pil ömrü olduğu belirtilmiş. Corsair Void RGB Elite Wireless'da bu süre 16 saat, Razer Barracuda X'te ise 50 saatti. Aradaki farkı siz düşünün. :peepo1:
Hocam birde mikrofon kalitesi çok daha ön planda HyperX Cloud 3 de kullandım kablolu ve kablosuz modellerini ses kalitesi mükemmel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gram sorunu yok belki ses tatmin etmeyebilir ses ve basslar bana göre az geliyordu

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk
bu arada kulaklığı ben beğendim tavsiye ederim güzel seside yüksek müzik için ideal olmadığı biraz doğru ama basslar tizler vs güzel bu arada mikrofonuda mükemmel daha ne olsun.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Fatih
bu arada kulaklığı ben beğendim tavsiye ederim güzel seside yüksek müzik için ideal olmadığı biraz doğru ama basslar tizler vs güzel bu arada mikrofonuda mükemmel daha ne olsun.
Fotoğrafını atar mısın inceleme konusu falan açsan yada hocam?

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096