Arama sonuçları: *

1. A

HyperX Clutch Mobile PC Kablosuz Kolu Alınır mı?

Teşekkür ederim hocam linki vereyim ama maalesef ürün şu an zamlı fiyattan satılıyor. Link: https://www.hepsiburada.com/fogy-gamesir-g4-pro-bluetooth-oyun-denetleyicisi-konsolu---siyah-p-HBCV000045LRY8?magaza=SRCTeknoloji&url_src=and-product-detail
  2. A

Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın hocam. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben dün farklı kolları araştırırken en son HyperX Clutch ve Gamesir T4 Pro arasında kalmıştım, sizin yorumunuza bağlı olarak ikisinden birini sipariş verecektim. T4 Pro Aliexpress üzerinden...
  3. A

Şimdiden teşekkür ederim. Uzun ömürlü, kablosuz, şarjlı bir gamepad istiyorum o yüzden Logitech'in modellerini düşünmüyorum. Bir de şeyi sormak istiyorum, siz sipariş verirken de ürünün fiyatı 999₺ miydi ? Acaba bayramdan sonra sipariş verirsem fiyat artar mı diye aklıma takıldı.
  4. A

Merhabalar hocam, tam da bu ürünü araştırırken konuya denk geldim. Türkiye de pek incelemesini bulamadım. Ürünün malzeme kalitesi ve premium hissiyatını merak ediyorum. Amacım pc üzerinden Fifa-RDR2-Forza Horizon 4 gibi oyunlar oynamak fakat tetik hassasiyeti ve ölü bölge hakkında pek bilgi...
Top Bottom