FR13NDSLX
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10,224
- İsim
- Diyarhan
G4 pro dan bahsetmiştim orda çok daha kaliteli t4 serisine göre hayırlı olsun link varsa kendime alayım.Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın hocam. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben dün farklı kolları araştırırken en son HyperX Clutch ve Gamesir T4 Pro arasında kalmıştım, sizin yorumunuza bağlı olarak ikisinden birini sipariş verecektim. T4 Pro Aliexpress üzerinden kargo+vergi dahil 990,45₺'ye denk geliyordu. @Sadece Ölüler Görür hocamın mesajına bakaraktan Gamesir G4'e de baktım fakat piyasada hiç bulamadım ama G4 Pro modelini buldum. Forumlara ve Youtube incelemelerine bakarak fazlasıyla beğenilen bir kol olduğunu öğrendim. Kolu Aliexpress üzerinden kargo+vergi dahil 1367,52₺'ye alabiliyordum. Türkiye piyasasına bakarken bir anda Hepsiburada da bir satıcıda ürünün fiyatının 939,91₺ olduğunu gördüm. Satıcıya orijinallik ve garanti hakkında soru sordum. Bana ürünün orijinal ve 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Ben de bu fiyat kaçmaz diyerekten kolu sipariş ettim. Bugün ürünün fiyatı tekrardan 1399,90₺ olmuş kendi kendime iyi ki beklemeyip sipariş etmişim dedim. Şu an teslimat şubesinde yarın elime ulaşacak, ulaştığı zaman ben de kendi deneyimimi sizinle paylaşırım.