Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Virüslü 2TB hard disk bilgisayara zarar verebilir mi?

Depolamanın içinde virüs olduğunu nerden çıkarttınız
  2. S

🔥İndirim Steam 2024 Sonbahar İndirimleri

Dyin ligt 2 olabilir bak istersen
  3. S

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

Yapı diyorlar hakem diyorlar 10 sene için de serçe ler hariç nerdeyse tüm Süper Lig şampiyon oldu😂 Aliyi göndermiyorlar sonra gs hakem le oynuyor diyorlar allah sabır versin
  4. S

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

Aynen kanzj kendi beceriksizliğiniz yüzünden hakemler diye ağlıyorsunuz
  5. S

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

Hocam bütçe ye göre elde değil
  6. S

İlk defa duydum sizden c Elyese de öyle bir sorun olduğunu araştırmak lazım yine
  7. S

Crackli Oyun Vatandan alınan hazır sistem garantisini bozarmı?

Güvenilir yerden yükle bişey olmaz sıfırlarsın götürmeden rat yeme ama
  8. S

Ozaman direk elerim fiyat yukselirse 90-100km da egea 1.3 yukseltemessem 70-90km k arası c Elyese e
  9. S

Topladığım Sisteme Yorum Yapabilir misiniz ?

Kral sdd 1 tb yap 512 katiyen yetmez sonra ugrasmak istemezin
  10. S

He haklısınız super olduğunu unuttum valla sistem iyi bence sadece 7500 f yapıp 1tb sdd yapsa yeterli anakarts flan bakmadım ama iyidir diye dusn
  11. S

Kesinlikle katılıyorum nerdeyse ayınilar 7500 f alırdım birde sdd 1 tb yapardım sonra uğraşmak istemessin 512 kesinlikle yetmiyor 1732735470 Yime fiyat düşecekse düz 4070 alırdım oc pek bi işe yaramıyor zaten 5 dps ya fazla verir yada vermez yanj
  12. S

Peki sizce symbol 1.5 dci touch paket alırmı bunlar arasında hangilerine tercih etmeliyim veya en son secenekmi olmalı mesala symbol mu yoksa c Elyese arasında hangisini tercih ederdiniz
  13. S

Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704892 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704902 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu
  14. S

ARKADAŞLAR yeni konu açmayayım tekrar Fluence ve egea 1.3 arasında kalsaydiniz hangisini, neden tercih ederdiniz 120k km de
  15. S

Yol tutuşu olarak Citroen bir tik daha iyi demişti bir arkadaş doğruluk oranı nedir
  16. S

Arkadaşlar merhaba bu iki araba arasında siz hangidino tercih ederdiniz ikiside hemen hemen aynı araba biliyorum ama sonuçta bi seçim yapsanız hangisini alırdınız
  17. S

Öneri 500-600 arası araç önerisi

Opel Astra lar sizce nasıl çok yakıyor ama onlar da işte
  18. S

Hocam focusda bakıyorum ama zor işte bulması bu fiyatlara
  19. S

Hocam çok şey değilde mesala Fluence kötümü sanayiye de çok girmez aile ve hemde genç arabası dedim 130k km de senin dediğin arabalar 200k km'de birazdaha pahalı arabalar normalde benim fiayata göre
Top Bottom