Neler Yeni

Yardım Virüslü 2TB hard disk bilgisayara zarar verebilir mi?

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
1
cevabı biliyorum ama söylemiyicem

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mert Güler
Bilgisayarında kaspersky aktif ve güncel olarak çalışıyorsa herhangi bir sorun olmadan takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olası bir sistem müdehalesinde virüs kodlarını çalıştırmadan antivirüs müdehale edecektir

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Ayetullah Taylan
Bir şey olmaz tak çalıştır hiç bir şey olmayacak

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mert Güler
Kaspersky ayarlarından dosya antivirüsü kısmına gir > güvenlik düzeyi kısmını aşırı koruma yap aşağı in gelişmiş ayarlar kısmından sezgisel analizi ayrıntılı olarak değiştir kaydet

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Kaspersky ayarlarından dosya antivirüsü kısmına gir > güvenlik düzeyi kısmını aşırı koruma yap aşağı in gelişmiş ayarlar kısmından sezgisel analizi ayrıntılı olarak değiştir kaydet
pc ye virüs sıçramayacağına emin misin, hani bazı virüsler kendi kendine çalışıyor , bir de ben şu an kaspersky total securtiy 30 günlük denemsini aktifleştirip korumayı da dediğiniz gibi en yükseğe,aşırıya çıkartım

birde interneti kapatayım mı hardisk pc ye bağlarken daha güvenli olabilir

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ben kaspersky ücretli kullanmaya başladıktan sonra elimdeki bütün diskleri taratmıştım, içinde sadece fotoğrafların olduğu hardiskte bile virüs çıkmıştı. Kaspersky ücretli almaınızda fayda var, pc'yi güvenli modda başlatıp içindeki sileceğiniz dosyaları silebilirsiniz ama kimse bir şey olmaz diye garanti veremez.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mert Güler
pc ye virüs sıçramayacağına emin misin, hani bazı virüsler kendi kendine çalışıyor , bir de ben şu an kaspersky total securtiy 30 günlük denemsini aktifleştirip korumayı da dediğiniz gibi en yükseğe,aşırıya çıkartım

birde interneti kapatayım mı hardisk pc ye bağlarken daha güvenli olabilir
Eminim virüs sıçramaz birçok kez yaşadım bu durumu hardiski tak sistem tam tarama başlat arkana yaslan

O zaten tek tek virüsleri bulacaktır

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Ben kaspersky ücretli kullanmaya başladıktan sonra elimdeki bütün diskleri taratmıştım, içinde sadece fotoğrafların olduğu hardiskte bile virüs çıkmıştı. Kaspersky ücretli almaınızda fayda var, pc'yi güvenli modda başlatıp içindeki sileceğiniz dosyaları silebilirsiniz ama kimse bir şey olmaz diye garanti veremez.
zaten ücretli sürümü kullanıyorum fakat deneme sürümlü yani 30 gün sonra bitecek o zaman gerekirse ücretli de alırım.

Eminim virüs sıçramaz birçok kez yaşadım bu durumu hardiski tak sistem tam tarama başlat arkana yaslan

O zaten tek tek virüsleri bulacaktır
peki güvenli modda mı başlatsam daha güvenli yoksa normal mod da mı başlatsam daha güvenli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Depolamanın içinde virüs olduğunu nerden çıkarttınız

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mert Güler
zaten ücretli sürümü kullanıyorum fakat deneme sürümlü yani 30 gün sonra bitecek o zaman gerekirse ücretli de alırım.

peki güvenli modda mı başlatsam daha güvenli yoksa normal mod da mı başlatsam daha güvenli olur
Normal modda başlat sorun olmaz

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
Depolamanın içinde virüs olduğunu nerden çıkarttınız
hocam virüs olabilir de olmayabilir de bundan bir kaç yıl önce içine 500 gb ye yakın korsan oyun yüklemişitm güvenililir korsan sitelerinden harddiske ondan sonra hardisk pc den bağlantıyı çıkarıp birdaha kullanmadım taa ki şimdiye kadar şimdi içinde virüs var mı yok mu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom