Arama sonuçları: *

1. S

Pubg da Temel Antrenman modu geçilmiyor ve dürbün açılmıyor.

Bildiğiniz gibi geçen günlerde PUBG Steam de bedava olmuştu. Oyuna girdim antrenman yapma zorunluluğu var poligon bölümünü geçemiyorum mermi sıkıyorum bir etki etmiyor, ayrıca sağ tıka basılı tutunca dürbün açılmıyor. Nedeni ne ve bu bölüm nasıl geçilir kafayı yemek üzereyim saatlerce indirdim...
  2. S

ASUS Aura Sync'da TUF Gaming K7 RGB ayarı çalışmıyor

Şu an yine bir güncelleme gelmiş yaptım ama olmadı yine. Uğraşa uğraşa çözmeyi deneyelim beyler belki bir gün düzelir.
  3. S

Bu iki sistemden hangisi iyi?

Üstteki bence
  4. S

🔥İndirim Asus tuf gaming k7 optik türkçe RGB mekanik klavye (itopya)

Sakın almayın beyler onun yerine ne bilim steelseries daha iyi ,al ben aldım aylardır armory crate dertleri ile çalışıyorum klavyenin RGB lerini değişmek istiyorum fakat olmuyor. İsterseniz buyurun açtığım konu başlığı...
  5. S

Valla bende ümidi kesmek üzereyim şuan bir güncelleme geldi kasım 12 de onu yaptım anakart a gelmiş falan onları yaptım programdan işim bitince en son olarak win10 a güncelleme gelmiş yeniden başlattım sonuç (0))) ha bu arada kusura bakma çok geç cevap verebildim nedense bildirim gelmiyor.
  6. S

Vallahi çıldırmak üzereyim BIOS u güncelledim olmadı, programı sildim baştan yükledim olmadı , bütün USB portlarını denedim hala aynı. Senin klavye ne kanka aynı mı ?
  7. S

Asus Armoury Crate ÇALIŞMIYOR!

Merhaba, sorununuz çözüldü mü ? Ben artık kafayı yemek üzereyim.
  8. S

Kasadaki RGB çalışıyor ama klavyeden renkleri değiştirmek istiyorum (program üzerinden) ve sürekli yüklüyor diyor. (Altta pek belli olmayan bildirim geliyor). Güncellemeleri daha yeni yaptım, ne yapmalıyım? Klavye modeli: TUF Gaming K7. Programı sildim yeniden yükledim, farklı USB denedim, aygıt...
Top Bottom