Neler Yeni

ASUS Aura Sync'da TUF Gaming K7 RGB ayarı çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EFE ERALP
Kasadaki RGB çalışıyor ama klavyeden renkleri değiştirmek istiyorum (program üzerinden) ve sürekli yüklüyor diyor. (Altta pek belli olmayan bildirim geliyor).
Güncellemeleri daha yeni yaptım, ne yapmalıyım?
Klavye modeli: TUF Gaming K7.
Programı sildim yeniden yükledim, farklı USB denedim, aygıt yöneticisinden kaldırdım sonuç nafile...

program.png

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Kanka aynı sorunu bende yaşıyorum.. 2 defa sildim geri yükledim değişmedi.. Programda bir hata var sanırım..
Eğer birimizden biri sorunu çözerse buradan alıntı yapalım..
Takip

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EFE ERALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka aynı sorunu bende yaşıyorum.. 2 defa sildim geri yükledim değişmedi.. Programda bir hata var sanırım..
Eğer birimizden biri sorunu çözerse buradan alıntı yapalım..
Takip
Vallahi çıldırmak üzereyim BIOS u güncelledim olmadı, programı sildim baştan yükledim olmadı , bütün USB portlarını denedim hala aynı.
Senin klavye ne kanka aynı mı ?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Vallahi çıldırmak üzereyim BIOS u güncelledim olmadı, programı sildim baştan yükledim olmadı , bütün USB portlarını denedim hala aynı.
Senin klavye ne kanka aynı mı ?
Kanka benim klavyede aynı tuf k7 ..
Klavyeme güncelleme geldi sonrasında bir sorun oldu ne yaptıysam düzelmedi. Yani program o bahsettiğin yerde bekliyor sürekli..
ben zaten o programı hiç beğenmiyorum hiç. stabil değil..

Bence hiç uğraşmana değmez.. bir süre böyle takıl belki bir güncelleme gelir ilerleyen zamanda düzelir.
Ben ilerde Corsair k70 klavye almayı düşünüyorum. Bu klavye ile hep yanlış yazıyorum çok hassas..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeme güncelleme geldi sonrasında bir sorun oldu ne yaptıysam düzelmedi. Yani program o bahsettiğin yerde bekliyor sürekli..

Bence hiç uğraşmana değmez.. bir süre böyle takıl belki bir güncelleme gelir ilerleyen zamanda düzelir.
Ben ilerde Corsair k70 klavye almayı düşünüyorum. Bu klavye ile hep yanlış yazıyorum çok hassas..
He olurda düzeltebilirsen haber verirsen memnun olurum.. ben ümidi kestim çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EFE ERALP

Valla bende ümidi kesmek üzereyim şuan bir güncelleme geldi kasım 12 de onu yaptım anakart a gelmiş falan onları yaptım programdan işim bitince en son olarak win10 a güncelleme gelmiş yeniden başlattım sonuç (0))) ha bu arada kusura bakma çok geç cevap verebildim nedense bildirim gelmiyor.

krammer

80+ Bronze
Bende sorunu bir tek ben yaşıyorum sanıyorum. Benim klavye K1 ama derdim mouse hassasiyeti sadece 2 hassasiyet ayarı var mouse üzerindeki tuşta ama girince hep yükleniyor ekranında kalıyor. Bios , programı sil tekrar yükle falan 10 kere denedim hep yükleniyor ekranında kalıyor. Çözümünü bulan burayı unutmasın lütfen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,015
İsim
Oğuz Oğuz
Bende sorunu bir tek ben yaşıyorum sanıyorum. Benim klavye K1 ama derdim mouse hassasiyeti sadece 2 hassasiyet ayarı var mouse üzerindeki tuşta ama girince hep yükleniyor ekranında kalıyor. Bios , programı sil tekrar yükle falan 10 kere denedim hep yükleniyor ekranında kalıyor. Çözümünü bulan burayı unutmasın lütfen
genel sorun hocam program böyle. Ben farklı pc ye geçtim programı ona yükledim yine aynı. İlk yüklediğinde bütün ayarlamaları yapıyorum sonra bir daha ulaşılamıyor kendisine.

krammer

80+ Bronze
genel sorun hocam program böyle. Ben farklı pc ye geçtim programı ona yükledim yine aynı. İlk yüklediğinde bütün ayarlamaları yapıyorum sonra bir daha ulaşılamıyor kendisine.
Doğrudur programda sıkıntı vardır diye uğraşmayı bırakmıştım bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EFE ERALP
Şu an yine bir güncelleme gelmiş yaptım ama olmadı yine.
Uğraşa uğraşa çözmeyi deneyelim beyler belki bir gün düzelir.

KnightDavion

80+ Bronze
Şu an yine bir güncelleme gelmiş yaptım ama olmadı yine.
Uğraşa uğraşa çözmeyi deneyelim beyler belki bir gün düzelir.

Kasadaki RGB çalışıyor ama klavyeden renkleri değiştirmek istiyorum (program üzerinden) ve sürekli yüklüyor diyor. (Altta pek belli olmayan bildirim geliyor).
Güncellemeleri daha yeni yaptım, ne yapmalıyım?
Klavye modeli: TUF Gaming K7.
Programı sildim yeniden yükledim, farklı USB denedim, aygıt yöneticisinden kaldırdım sonuç nafile...

program.png

Beyler ben de bu klavyeden aldım gaming.gen.tr'den 799 TL'ye. Ürünün kargosu parçalanmış geldi, kargoyu kabul etmedim. Aynı ürünün yenisinin mi gönderilmesini bekleyeyim ya da iptal edip 765 TL'ye ASUS TUF K3'mü alsam İtopya'dan? Klavyeyi kullandığınız için fikirleriniz benim için çok önemli. Yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Suan kullandigim klavye. Ne amacla kullanacaksin. Eger yazi yazmak icin alacaksan tavsiye etmem. Tuslar cok hassas ben cok yanlis yaziyorum. Oyun icin tepki suresi baya iyi. Bir eksiklik hissetmedim. Deri bilek destegi guzel. Rgb isiklari iyi. Programi iyi degil herkeste bir guncelleme sorunu var. Benim isim yok prog. ile…
Usb girisi yok eksi diger yani.

krammer

80+ Bronze
RGB aydınlatması güzel
Bilek desteği çok iyi
Tepkime süresi falan iyi
Yazılımı kötü. Renk ayarı falan yapıyorsun ama bazen seni dinlemiyor sıfırlıyor ayarları falan. Tuş basma hissi çok iyi sayılmaz ben de yeni kullandığım için çok alışamadım. Ama fena değil alınabilir bence. Tabi 800 lira verilir mi bilemedim muadillerine kıyasla. Ben 650 liraya aldım memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom