Harcadığı elektrik 90 watt yazıyor.Muhtemelen merkezdeki 4 ünün toplam gücü 40-50 watt subwoofer ise 40-60 watt arasıdır ona göre alın 600 watt dedikleri...
Twisted minds ın 9000e masajlı hoparlörlü ışıklı koltuğuda var amazonda ona da bakabilirsiniz incelemesini falan bulsam alacaktım ama kalitesinden emin...
Play storeden indirdiğin versiyon ile olmaz ama telefon versiyonun apksı ile büyük ihtimalle olur.Oradada şöyle bir sorun olabilir kumandayla kontrol...
Bende bambulab a1 var bir ara millet kaça satıyor diye bakayım dedim birisinin kargo vergi anahtarlık standı dahil sattığı fiyat benim sadece filament...
Kartı 2 aydır kullanıyorum mc hariç gayet güzel performans veriyor.Mc de rx 580 in yüzde 10 fazlasını falan veriyor.
Tek sorunu quest modelleri için vr...
Bu zaten 2 ay önce 1000 TLydi son zamanlardada 1100 tl pek bir indirim yok ama çok bir şey beklemiyorsanız alınır ben yanıma koyup öyle çalıştırıyorum bana...
Geçen ay 8800 e aldım n11 den güzel kart r5 5600 ve a320 ile kullanıyorum.Sadece minecraftta aldığı fps az geldi bana 100 fps veriyor 32 chunkta rx580 de 60...