Emrkcr isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Kiwi Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı Kule Tipi Vantilatör 999 TL

Bu zaten 2 ay önce 1000 TLydi son zamanlardada 1100 tl pek bir indirim yok ama çok bir şey beklemiyorsanız alınır ben yanıma koyup öyle çalıştırıyorum bana yetiyor 2 metre civarı üflüyor.Boyu 74 santim hava üflediği bölgede 50 santim civarı en alttan ve üstten üflemiyor
  2. E

🔥İndirim Intel Arc B580 10.999 TL Axes 5 - Paraf 6 Taksit

Geçen ay 8800 e aldım n11 den güzel kart r5 5600 ve a320 ile kullanıyorum.Sadece minecraftta aldığı fps az geldi bana 100 fps veriyor 32 chunkta rx580 de 60 veriyırdu daha iyi olmalıydı gibi geldi bana ama diğer oyunlarda çok iyi
  3. E

🔥İndirim Hot Wheels, Mattel Brick Serisi Alımına Hot Wheels 1991 Gmc Syclone Jkd40 Hediye

Al sat için alınır mı hiç anlamıyorum hot wheelslardan
  4. E

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html Bu ikisindem başka bir indirim göremedim buds 2 de var mı...
  5. E

Tenda Wifi 6e 3 Bantlı Mesh Sistemi 4700tl (3 Al 2 Öde Fiyatı)

Aynı üründen 3 tane eklemek lazım 6 tanesi 14 bine geliyor
  6. E

Ürün açıklamasında yazıyor 3 al 2 öde diye etmezker herhalde
  7. E

Ürünün normal fiyatıda bence güzel 3 bantlı router pek yok bu fiyata 3 al 2 öde ile de 4700 e düşüyor...
  8. E

Kanye West Konserinde İndirim!

En pahalı yerler genelde parayla alınmaz alan %10 luk bir enayi kesim olur genelde. Pahalılar şirket sahibi tanıdıklarına,sanatçılara,ünlülere falan ücretsiz verilir. Futbol maçlarındada öyledir
  9. E

Amex 10000 TL Üzeri %20 Giyim ve Elektronik

Garanti arada iyi kampamyalar yapıyor bonus için kredi kartı tasarımıda fena değil ama o kadar tipsiz bir banka kartı olamaz sırf görünüşü kötü diye akbank ı kullanıyorum banka kartı olarak
  10. E

Bende yeşili var 3400 yıllık aidatı.
  11. E

Sadece American Express kartlarda geçerli.Kampanya koşullarında nereden aldığınızın önemsiz olduğu yazıyor ödemeler 8 temmuzdan sonraki ilk ekstrede yapılacak Not:Ben B580 aldım n11 den 11 bin tl ye kampanya kabul etmedi sanırım yarın müşteri hizmetlerine sorucam olmuyor derlerse iptal...
  12. E

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

İphoneler dönmüyor diğerlerini bilmiyorum
  13. E

🔥İndirim Asus Prıme A520m-E/Csm 3600mhz(Oc) Ddr4 Am4 M.2 HDMI Dvı D-Sub Matx Ankrt 2499tl

Biostar a320 mh tan geçilir mi 5600 kullanıyorum
  14. E

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Beyler biraz kafanızı kullanın 4 bin tl ye apple watch se var diyorsunuz aynı saat yine aynı kampanyada 9 bin tl yede satılıyor aynı şey z flip 6 içinde geçerli 20 bine de var 40 binde sizce arada iki kat fiyat farkı olan ürünler aynı olabilir mi ? Büyük ihtimalle ikisininde ekranı kırık yada...
  15. E

Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Hoparlör 4 falan eder internette 7 ye satıyorlar ama pek alan yoktur Yine de bence fiyat performans olarak güzel ürün tek sorun keşke 65 inç alsaydım diye pişman olunabilir
Geri