Emrkcr isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

Harcadığı elektrik 90 watt yazıyor.Muhtemelen merkezdeki 4 ünün toplam gücü 40-50 watt subwoofer ise 40-60 watt arasıdır ona göre alın 600 watt dedikleri anlık tepe değerdir
  2. E

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Twisted minds ın 9000e masajlı hoparlörlü ışıklı koltuğuda var amazonda ona da bakabilirsiniz incelemesini falan bulsam alacaktım ama kalitesinden emin olmadıpım için almadım https://amzn.eu/d/0akgLv3w
  3. E

🔥İndirim Güncellendi-Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 199 TL/Ay

Play storeden indirdiğin versiyon ile olmaz ama telefon versiyonun apksı ile büyük ihtimalle olur.Oradada şöyle bir sorun olabilir kumandayla kontrol edebişmek için normalde uygulamanın gamepad desteklemesi gerekiyor eğer uygulamada gamepad desteği yoksa ana menüde kalır
  4. E

3d Yazıcı İndirimleri (2 Ürün)

Bende bambulab a1 var bir ara millet kaça satıyor diye bakayım dedim birisinin kargo vergi anahtarlık standı dahil sattığı fiyat benim sadece filament maliyetinden bile düşük.Nasıl o fiyata satabiliyorlar hiçbir fikrim yok
  5. E

Yardım 5.1 Ses Sistemi PC Ye Bağlanmıyor?

Sadece yeşil kabloyu takmanız yeterli ama stereo ses verir 5.1 vermez
  6. E

❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

Kartı 2 aydır kullanıyorum mc hariç gayet güzel performans veriyor.Mc de rx 580 in yüzde 10 fazlasını falan veriyor. Tek sorunu quest modelleri için vr desteği yokmuş.Virtual desktop ile çözülebiliyormuş sanırım.Bende pico 4 ultra var pico connect ile sorunsuz çalışıyor Av1 de çalışıyor
  7. E

🔥İndirim Kiwi Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı Kule Tipi Vantilatör 999 TL

Bu zaten 2 ay önce 1000 TLydi son zamanlardada 1100 tl pek bir indirim yok ama çok bir şey beklemiyorsanız alınır ben yanıma koyup öyle çalıştırıyorum bana yetiyor 2 metre civarı üflüyor.Boyu 74 santim hava üflediği bölgede 50 santim civarı en alttan ve üstten üflemiyor
  8. E

🔥İndirim Intel Arc B580 10.999 TL Axes 5 - Paraf 6 Taksit

Geçen ay 8800 e aldım n11 den güzel kart r5 5600 ve a320 ile kullanıyorum.Sadece minecraftta aldığı fps az geldi bana 100 fps veriyor 32 chunkta rx580 de 60 veriyırdu daha iyi olmalıydı gibi geldi bana ama diğer oyunlarda çok iyi
  9. E

🔥İndirim Hot Wheels, Mattel Brick Serisi Alımına Hot Wheels 1991 Gmc Syclone Jkd40 Hediye

Al sat için alınır mı hiç anlamıyorum hot wheelslardan
  10. E

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html Bu ikisindem başka bir indirim göremedim buds 2 de var mı...
  11. E

Tenda Wifi 6e 3 Bantlı Mesh Sistemi 4700tl (3 Al 2 Öde Fiyatı)

Aynı üründen 3 tane eklemek lazım 6 tanesi 14 bine geliyor
  12. E

Ürün açıklamasında yazıyor 3 al 2 öde diye etmezker herhalde
  13. E

Ürünün normal fiyatıda bence güzel 3 bantlı router pek yok bu fiyata 3 al 2 öde ile de 4700 e düşüyor...
Geri