Emrkcr isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-buds2-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-yesil-outlet--outlet-36444.html Bu ikisindem başka bir indirim göremedim buds 2 de var mı...
  2. E

Tenda Wifi 6e 3 Bantlı Mesh Sistemi 4700tl (3 Al 2 Öde Fiyatı)

Aynı üründen 3 tane eklemek lazım 6 tanesi 14 bine geliyor
  3. E

Ürün açıklamasında yazıyor 3 al 2 öde diye etmezker herhalde
  4. E

Ürünün normal fiyatıda bence güzel 3 bantlı router pek yok bu fiyata 3 al 2 öde ile de 4700 e düşüyor...
  5. E

Kanye West Konserinde İndirim!

En pahalı yerler genelde parayla alınmaz alan %10 luk bir enayi kesim olur genelde. Pahalılar şirket sahibi tanıdıklarına,sanatçılara,ünlülere falan ücretsiz verilir. Futbol maçlarındada öyledir
  6. E

Amex 10000 TL Üzeri %20 Giyim ve Elektronik

Garanti arada iyi kampamyalar yapıyor bonus için kredi kartı tasarımıda fena değil ama o kadar tipsiz bir banka kartı olamaz sırf görünüşü kötü diye akbank ı kullanıyorum banka kartı olarak
  7. E

Bende yeşili var 3400 yıllık aidatı.
  8. E

Sadece American Express kartlarda geçerli.Kampanya koşullarında nereden aldığınızın önemsiz olduğu yazıyor ödemeler 8 temmuzdan sonraki ilk ekstrede yapılacak Not:Ben B580 aldım n11 den 11 bin tl ye kampanya kabul etmedi sanırım yarın müşteri hizmetlerine sorucam olmuyor derlerse iptal...
  9. E

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

İphoneler dönmüyor diğerlerini bilmiyorum
  10. E

🔥İndirim Asus Prıme A520m-E/Csm 3600mhz(Oc) Ddr4 Am4 M.2 HDMI Dvı D-Sub Matx Ankrt 2499tl

Biostar a320 mh tan geçilir mi 5600 kullanıyorum
  11. E

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Beyler biraz kafanızı kullanın 4 bin tl ye apple watch se var diyorsunuz aynı saat yine aynı kampanyada 9 bin tl yede satılıyor aynı şey z flip 6 içinde geçerli 20 bine de var 40 binde sizce arada iki kat fiyat farkı olan ürünler aynı olabilir mi ? Büyük ihtimalle ikisininde ekranı kırık yada...
  12. E

Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Hoparlör 4 falan eder internette 7 ye satıyorlar ama pek alan yoktur Yine de bence fiyat performans olarak güzel ürün tek sorun keşke 65 inç alsaydım diye pişman olunabilir
  13. E

🔥İndirim Orion Cube 3x Matx Akvaryum Kasa 1210 Tl

Fiyatı normal bunun gibi çok çeşidi var aynı fiyata
  14. E

Djı Avata Pro View Combo 39.999 Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı 🔥

Kullanamayı lito yada neo 2 üzerinden öğrenseniz daha iyi olurdu onlarda çarpışma önleyici sensörler var
  15. E

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Öyle oluyor zaten ama alıcaya zararı olmaz Google satıcılara bu kodu %15 civarı ucuza veriyor diye biliyorum.Bu sitede yüzde 75 indirim var çalıntı karttan başka olasılık kalmıyor
Geri