Windowslu tabletim olsundiyorsanız alınır ama sorunları da var.Ses çalmasa bilen çalan ses bittikten sonra cızırtı yapıyor 2sn civarı,ekranında bir görüntü 10 dk falan sabit kalırsa ekranı değiştirince arkada kalmaya devam ediyor(ekranı kapatıp açınca düzeliyor).İşlemcini limitini kaldırmazsanız...
Ebayde 100 dolara amd bc250 buldum Bulgaristan’a sipariş edicem.Yaklaşık 130 dolara geliyor vergiler ve kargo ile birlikte.
Ürün sizce alınır mı ? Bilmeyenler için BC 250 ps 5 in biraz kırpılmış versiyonu.Ana bilgisayar olarak değil meraktan dolayı almak istiyorum 3d yazıcıdan kasa falanda...
Sağlayıcı wifi 6 modem veriyorsa yetebilir yetmez derseniz huaweinin wifi 6 routerlarından birini alabilirsiniz.Ben yaklaşık 2 sene ax3 routerını kullandım benim paketim 100 mbps evin en uzak yerinde 80-90 arası hız alıyordum.Tek sorunu elektrik gittiği zaman routerı tekrar kurmam gerekiyordu.
Ürünün kalitesi hakkında bir bilgim yok ancak resmi gazetede yazana göre araçlara kamera takmak zorunlu olmuş bulabildiğim en ucuz kamera buydu bence şimdiden alın ilerde artar fiyatı.
https://ty.gl/ohxwsfp1dnb2j
Düzenleme:Kamera zorunluğu sadece ticari araçlarda olacakmış yine de ucuz bir...
telefon iyi hızlı falan ama reklamlar çok fazla sırf o yüzden 17 ye sattım geçen ay
1751864863
Kamerası kötü değil bu arada dediğiniz x6 pro için geçerli.Şuan 15 pro kullanıyorum ama f6nın kamerasıda gayet yeterliydi
Wh değeri verilmemiş yani kapasitesi belli değil 10000 lik bir powerbank te olabilir.Wh değeri vermedeikten sonra istediğiniz değeri yazabilirsiniz mah olarak
Gece modu için bi düzeltme yapmam gerekiyor.Kalite olarak evet iphone renk dengesi gerçekçilik vb hepsi toplandığı zaman daha iyi ama eğer sadece resim daha aydınlık olsun istiyorsanız poco ve samsung daha iyi samsung en iyisi oluyor.Fakat poco ve samsung un resimlerinde bulanıklık mevcut.
Telefonun kamerası çok tartışılmış bende olan telefonlara göre durumunu anlatacağım size.Elimde Poco F6 S20ultra ve İphone 12 mini var.Gündüz fotoğraf çekimlerinde iphone ile poconun pek bir farkını görmedim sadece iphone de renkler biraz daha doğal olabiliyor bazen S20 ultra ise bunların...