Emrkcr isimli üyenin son içerikleri

1. E

GOVEE RGBIC Wi-Fi+ BT Akıllı LED Şerit, 10 M 1299tl

2x5 metre şeklindeymiş yani tek parça halinde 10 metre değil.Ona göre alın. Düzeltme:mağazadan teslimat ile aldım tek parça halinde 10 metreymiş
  2. E

4790TL-Onda oliver book a1 n5030 8gb 128gb ssd 10.1-w11p ips dokunmatik tablet-pc

Windowslu tabletim olsundiyorsanız alınır ama sorunları da var.Ses çalmasa bilen çalan ses bittikten sonra cızırtı yapıyor 2sn civarı,ekranında bir görüntü 10 dk falan sabit kalırsa ekranı değiştirince arkada kalmaya devam ediyor(ekranı kapatıp açınca düzeliyor).İşlemcini limitini kaldırmazsanız...
  3. E

AMD BC 250 alınır mı

Ebayde 100 dolara amd bc250 buldum Bulgaristan’a sipariş edicem.Yaklaşık 130 dolara geliyor vergiler ve kargo ile birlikte. Ürün sizce alınır mı ? Bilmeyenler için BC 250 ps 5 in biraz kırpılmış versiyonu.Ana bilgisayar olarak değil meraktan dolayı almak istiyorum 3d yazıcıdan kasa falanda...
  4. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sağlayıcı wifi 6 modem veriyorsa yetebilir yetmez derseniz huaweinin wifi 6 routerlarından birini alabilirsiniz.Ben yaklaşık 2 sene ax3 routerını kullandım benim paketim 100 mbps evin en uzak yerinde 80-90 arası hız alıyordum.Tek sorunu elektrik gittiği zaman routerı tekrar kurmam gerekiyordu.
  5. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Deco m4 2 li set alabilirsiniz yada tek router yeter derseniz wifi 6 lı herhangi bir router ı alabilirsiniz
  6. E

Ally Q3 araç kamerası 672Tl normal fiyatı 900

Lenovonun ucuz ürünlerinde benim bildiğim lenovo sadece marka basıtor yani bu ürün büyük ihtimalle çinde 400 tl falandır
  7. E

Bugünkü yönetmelikte normal araçlar içinde zorunlu olmuş 23 25 model arası için 1 ocağa kadar alınması zorunlu daha eskileri için tarihler farklı
  8. E

Ürünün kalitesi hakkında bir bilgim yok ancak resmi gazetede yazana göre araçlara kamera takmak zorunlu olmuş bulabildiğim en ucuz kamera buydu bence şimdiden alın ilerde artar fiyatı. https://ty.gl/ohxwsfp1dnb2j Düzenleme:Kamera zorunluğu sadece ticari araçlarda olacakmış yine de ucuz bir...
  9. E

🔥İndirim Poco F6 12+512 GB Hepsiburada Premium ile 19.999 TL

telefon iyi hızlı falan ama reklamlar çok fazla sırf o yüzden 17 ye sattım geçen ay 1751864863 Kamerası kötü değil bu arada dediğiniz x6 pro için geçerli.Şuan 15 pro kullanıyorum ama f6nın kamerasıda gayet yeterliydi
  10. E

🔥İndirim 🔥🔥🔥Mcdodo MC-1370 20000 mAh 313 TL 🔥🔥🔥

Wh değeri verilmemiş yani kapasitesi belli değil 10000 lik bir powerbank te olabilir.Wh değeri vermedeikten sonra istediğiniz değeri yazabilirsiniz mah olarak
  11. E

Sahibinden.com üzerinden ekran kartı satışı yapan muhtemel dolandırıcı

Hesap açılış tarihini pek önemsemeyin ben 2019 da açılmış dolandırıcı hesapları bile gördüm
  12. E

❌İndirim Bitti! İpad 11 A16 12999TL Gürgençler

Stok bitti mi
  13. E

🔥İndirim Cosori 3.8L Airfryer 1029₺!

Philips 4.1 litre modelini iki yıl önce 3000 TL ye almıştım o da şimdi 1700 TL ye düşmüş ilerde bedava verecekler herhalde bunları
  14. E

🔥İndirim POCO F6 512GB 12GB Ram + Anker Q21i 21.099TL

Gece modu için bi düzeltme yapmam gerekiyor.Kalite olarak evet iphone renk dengesi gerçekçilik vb hepsi toplandığı zaman daha iyi ama eğer sadece resim daha aydınlık olsun istiyorsanız poco ve samsung daha iyi samsung en iyisi oluyor.Fakat poco ve samsung un resimlerinde bulanıklık mevcut.
  15. E

🔥İndirim POCO F6 512GB 12GB Ram + Anker Q21i 21.099TL

Telefonun kamerası çok tartışılmış bende olan telefonlara göre durumunu anlatacağım size.Elimde Poco F6 S20ultra ve İphone 12 mini var.Gündüz fotoğraf çekimlerinde iphone ile poconun pek bir farkını görmedim sadece iphone de renkler biraz daha doğal olabiliyor bazen S20 ultra ise bunların...
Geri