Arama sonuçları: *

1. K

ASUS X302uj laptop M.2 SSD yuvası var mıdır?

arkadaşlar en azından tarama programı vs bir şey önerebilecke yokmu?
  2. K

ASUS X302uj laptop M.2 SSD yuvası var mıdır?

Arkadaşlar laptopu yenş aldm. Acaba M.2 SSD yuvası var mıdır yoksa SSD disk tavsiyeleri alabilir miyim? 1600 MHz 16 GB RAM takılı. Programlama için kullanılacak.
  3. K

Ram Kullanım Kapasitesi 1600 Mhz - 800 Mhz?

Ram kullanım kapasitesi hangisi inceler misiniz? 1667595783 Bu arada leptop Dell Vostro 2520
  4. K

Creative CSW1250 4.1 Ses Sistemi

arkadaşlar öne almak durumunda kaldm. yılı dolacak. lütfen bir bilgisi olan yokmu?
  5. K

Max 2000 TL'ye kulaklığı

https://www.epey.com/kulaklik/jbl-quantum-800.html ve https://www.epey.com/kulaklik/jbl-quantum-one.html hakkında ne düşünüyorsunuz? ONE kablosuz olsa diye iç geçiriyorum da. Siz ne dersiniz teknik özellikleri hakkında önerdiklerinizden daha iyi olduğunu düşündüğünüz varmı?
  6. K

Max 2000 TL'ye kulaklığı

JBL Quantum ONE incelemesini buldum. orda Sphere 360, Neodimyum mıknatıs özelliklerinin önemini görünce malesef emin olamadım.
  7. K

Max 2000 TL'ye kulaklığı

Direk model önerisinde bulunabilrmsnz.
  8. K

Max 2000 TL'ye kulaklığı

Arkadaşlar müzik hastasıyım. Ayrıca film de çok izlerim ve oyun da oynuyorum. Aşağıdaki özellikler çerçevesinde kulaklık önerilerinde bulunursanız minnettar olurum. Lütfen önermiş olmak için önermeyelim. Müziklerde ve filmlerde bası en iyi şekilde hissettirecek, Gerçek çevresel 7.1, Kulak...
  9. K

Bios ekranına giremiyorum ve format atamıyorum

çok tşk ederim hocam. flash ile yaptım oldu. minnettarım.
  10. K

hocam defalarca denedm ama olmuyor bir türlü. ekran hata görüntüsünü attım. o hatayı veriyor. flash iske atıp ordan mı yüklesem? Windows'a bi zararı olur mu?
  11. K

hocam dediğinizi yaptım BIOS'a da girmeyi başardım. çok teşekkür ederim. Ancak asıl sorunum BIOS'un yeni yahut eski sürümlerini yükleyememem. bu konuda yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. gigabyte sitesinde ki bıos sürümlerinde f40 diye bir sürümde bir uyarı var. "Şayet BIOS sürümünüz f40...
  12. K

işe gidiyorum şimdei dönünce deneyecem. uefi yi bios tan aktif etmem gerektiğini bilmiyordum hemen deneyeceğm
  13. K

B450M S2H 1.0
  14. K

arkadaşlar lütfen hala cevap veren eden olmadı
  15. K

arkadaşlar yıl başında topladığım bilgisayarım açılışta bios ekranına geçmek için ilk gelen grafik yerindeki tuşlar yazar ya onlar görünmüyor ve her seferinde diskle ilgili tarama gibi bişeyler yapıyor. ne bios ekranına girebiliyorum nede windows aracı yahut iso dosyasıyla format atabiliyorum...
  16. K

Creative CSW1250 4.1 Ses Sistemi

Arkadaşlar konudaki ses sistemini temin ettim. Taktım bilgisayara ancak sadece 2 hoparlör ve bas çalışıyor. İnternetten bakınırken bir yerde bu tip sistemleri tam kapasite kullanmak için ses kartı gerek diyordu. Sizlere sorayım dedim. Driver filan bulamadım. Ses kartı temin edersem sorun çözülür...
  17. K

Mag Force 101R fanların güç çıkış sorunu

Arkadaşlar MAG Force 100R modelini aldım. İçinde ARGB kontrol paneli geldi ama güç kablolarını bağlayıp fanların dönmesini sağlamak için herhangi bir sysfan bağlantısı çoğaltıcı gelmedi. Anakartta sysfan çıkışı sadece bir tane var. Normal satış biçimi midir bu yoksa aldığım firma kurnazlık mı yaptı?
  18. K

MSI Force 100R kasa sorunum

tşkler arkadaşlar. demek ki bu kasa böyle geliyor. bileydim almazdım.
  19. K

Ekran kartı test sonucu değerlendirme

peki. 0X mi 8X mi seçeyim?
  20. K

MSI Force 100R kasa sorunum

Başka arkadaşlarımın da benzer kasaları var ama hepsinde kontrol panelinden güç alıyorlar. Asıl sormak istediğim normalde bu kasanın içinde olması gerekmiyor mu. Çok mantıksız geliyor.
Top Bottom