Arkadaşlar müzik hastasıyım. Ayrıca film de çok izlerim ve oyun da oynuyorum. Aşağıdaki özellikler çerçevesinde kulaklık önerilerinde bulunursanız minnettar olurum.
Lütfen önermiş olmak için önermeyelim.
Müziklerde ve filmlerde bası en iyi şekilde hissettirecek,
Gerçek çevresel 7.1,
Kulak çevreleyen,
Tercihen Bluetooth özellikli,
Android ve PC de kullanılabilen,
Aktif gürültü engelleyici (Anc özelliğine sahip, tabii daha iyi bir teknoloji yoksa bunun üzerine),
Arasında kaldığım iki ürün ( JBL quantum One - JBL quantum 800). Ne yazık ki birbirlerinde olan ve önem verdiğim özelliklerinden emin olamadım. Biri kablosuz olmasıyla diğeri Sphere 360, Neodimyum mıknatıs ve sökülebilir mikrofon özelliklerine sahip olmasıyla cezbediyor.
Bu kriterlerde umarım güzel önerilerde bulunulur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Lütfen önermiş olmak için önermeyelim.
Müziklerde ve filmlerde bası en iyi şekilde hissettirecek,
Gerçek çevresel 7.1,
Kulak çevreleyen,
Tercihen Bluetooth özellikli,
Android ve PC de kullanılabilen,
Aktif gürültü engelleyici (Anc özelliğine sahip, tabii daha iyi bir teknoloji yoksa bunun üzerine),
Arasında kaldığım iki ürün ( JBL quantum One - JBL quantum 800). Ne yazık ki birbirlerinde olan ve önem verdiğim özelliklerinden emin olamadım. Biri kablosuz olmasıyla diğeri Sphere 360, Neodimyum mıknatıs ve sökülebilir mikrofon özelliklerine sahip olmasıyla cezbediyor.
Bu kriterlerde umarım güzel önerilerde bulunulur. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Son düzenleme: