Arama sonuçları: *

1. E

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

kız arkadaşımla 2 adet almayı düşünüyoruz.tanesi 13 14k civarı olur mu?yukarıdaki postları okuduğumda ekran kartının tek başına 11k civari olduğunu gördüm.genelde sistemleri ekran kartının 3k fazlasına yakın bir fiyatta çıkartıyorlardı.tabii full msi olması fiyatı arttırır biraz.heyecanla...
  2. E

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

ekran kartinin altinda kaliyormus
  3. E

bu videonun 2:05 dakikasındaki seçenekleri UEFI ye çektimten sonra olmuştu.bios updateini başarılı bir şekilde yapmıştım.restarttan sonra oldu 1653296778 yuvarlak birsürü pil var hangisi acaba 1653297183 windowstan biosa girdigimde siyah ekran kalıyor
  4. E

bilgisayarı ilk aldığım zamanlar ramlerin hızını ayarlamak için biosa girdim.youtubedan bir video izleyerek yapıyordum ve izlediğim videoda adam bana 3 tane şeyi kapattırdı ve bilgisayarı yeniden başlat dedi.yeniden başlattığımda bilgisayar açılırken biosa girmek için verilen süredeki...
  5. E

inno3d geforce gtx 1650 alınır mı?

markayı şahsen ilk kez görüyorum TRde çok yaygın bir marka değilmiş.Garanti şartları nelerdir?teknik servisi iyi midir??tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. E

yeni fiyat performans monitör dahil sistem ne zaman gelir?

yakın zamanlarda 3.5 4kya bir pc toplamak istiyorum.yeni bir indirimli toplama pc ne zaman gelir acaba?biliyorum bu fiyata zor ama monitör dahil olabilir mi acaba
Top Bottom