Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Arıkan

Yardım AliExpress teslimat süreci

Şimdi de uygulamada bu şekilde gözüküyor sanırım bug.
  2. Oğuzhan Arıkan

Yok hocam İstanbul'da değilim. Kahramanmaraş a sipariş ettim.
  3. Oğuzhan Arıkan

Az önce böyle bir mesaj geldi.
  4. Oğuzhan Arıkan

Yaklaşık 4 parça ürün sipariş ettim. Ürünler ne zaman elimde olur süreç nasıl işliyor ilk defa AliExpress den sipariş verdim.
  5. Oğuzhan Arıkan

The division 2 oyununda donma

Ubisof şirketinin oyunlarını oynuyorsan uzay sistemin bile olsa bu adamlar oyun yapmaktan anlamadığı için sürekli sorun çıkartıyor oyunları. Bu yazdığın sistem deli gibi darboğaz yapar, elinde ki işlemcinin kendine hayrı yok o ekran kartını nasıl beslesin. 3070 için minimum r5 5600 işlemci...
  6. Oğuzhan Arıkan

Ryzen 9 5900x nzxt kraken elite 360 RGB 80 85 derece aliyorum

Termal macun bunu kullanabilirsin.
  7. Oğuzhan Arıkan

Bilgisayarım kaç para eder

Bence gta 6 minimum için isteyebileceği en üst kart 3070ti olur, o da çok abartı olur. Bence low ayarlarda 3060 bile oynatır. Sisteminin sıfır hali 17-18 bin TL. İkinci elden 13-14e falan satarsın. 50-60fps oynarsın en kötü.
  8. Oğuzhan Arıkan

Sürekli veya anlık fps drop yiyorum ve aşırı derecede oyunlarda lag var.

Temizlemediğim dosya yapmadığım tarama kurcalamadığım ayar kalmadı bu işin sonu format gibi duruyor :D tek korkum formattan sonra da devam etme ihtimali çünkü bilgisayar temiz yani. Acaba tekrar ön yükleme yapıp güncellemeleri yapmasam mı. Böyle bir başlık gördüm birkaç gün önce %10 civarı...
  9. Oğuzhan Arıkan

Evet böyle bir durum son zamanlarda olmaya başladı anlam veremediğim bir şekilde. Sürekli olarak oynadığım zaten birkaç oyun var. Rainbow six siege oynuyorum. Oyun için hiçbir şekilde fps drop söz konusu değil ta ki alt tab atana kadar veya yan monitörleri kullanınca direkt olarak 5-10 fps ye...
  10. Oğuzhan Arıkan

Win 10 uzun süre kullandım onunda kendine göre sorunları bitmiyor, format atmak için bilgisayar fazla dolu. Başka bir sıkıntı da olabilir. İşlemci oyunlarda 1-2 saat sonra 80 dereceleri görüyor, ekran kartı 59 derece sabit ama maksimum %80-90 arası kullanılıyor.
  11. Oğuzhan Arıkan

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio Rx6900XT İşlemci: R7 5800x3D Anakart: Asus Tuf Gaming X570 plus Ram: Geil Orion 32gb 4000mhz cl18 SSD: WD SN850 Black 7000/5500 1TB HDD: Seagate 2tb 7200rpm Psu: Sharkoon 850w 80+ Gold Kasa: Lian li lancool 2 mesh Monitör: Samsung Odyssey G7 28' UHD 144' 2.Monitör...
  12. Oğuzhan Arıkan

Twitch kanalımda eğlenceli yayınlar yapıyorum.

1 ay önce Twitchte yayın açmaya başladım. Yeni başlayanlara oranla oldukça profesyonel giriş yaptığımı düşünüyorum. İlk ay 120 saat yayın yaptım. Sistemim sağlam güzel bir şekilde yüksek fps ile yayın verebiliyorum. Ağırlıklı olarak Cs2, Rainbow Six Siege, Valorant, Sea of Thieves, korku...
  13. Oğuzhan Arıkan

Twitch Twitch Obs yayın ayarları çamurlaşma ?

Sorun çözüldü. Yayını fast yada faster da verince sorun ortadan kalktı. Ekran kartından yayını verince aynı sorun oluşuyor. İşlemci üzerinden fast yada faster kullanmak gerek. Bitrate 6000 sabit. 1080p 120fps sorunsuz aktarım sağlıyorum. Yalnızca işlemciyi çok kullandığı için rekabetçi oyunlarda...
  14. Oğuzhan Arıkan

İşlemci performansı daha iyi diye biliyorum, amd ekran kartlarında obs de sorun oluşturabiliyor. Farklı bir ayar olmalı.
  15. Oğuzhan Arıkan

Very fast, faster ve fast in farkı tam olarak nedir? Donanım konusunda ikisi de güçlü o yüzden çok dikkat etmedim işlemci yada ekran kartı olayına.
  16. Oğuzhan Arıkan

Yayın ayarlarım bu şekilde Bazen sorunsuz yayın veriyorum ama çoğu zaman rekabetçi oyunlarda hareket halinde çamurlaşma oluyor. Bit hızımda düşüş olmamasına rağmen. Yapmam gereken herhangi bir ek ayar var mı? Örnek olarak yayında ki sorun olmayan anlar genellikle sabitken, çamurlaşma ise...
  17. Oğuzhan Arıkan

Çözüldü✓ Razer deathadder V3 pro VS Razer Viper V2 pro

Hocam merhaba yaklaşık 1 ay önce viper V2 pro aldım. Sebebi ise V3 pro 3200 TL Viper V2 pro 2400 TL idi. Benim aldığım zamanda. Tamamen aynı ürün olduğu için ergonomik farklılıklara 800tl fark vermek istemedim. Şuanda memnunum gayet güzel mouse.
  18. Oğuzhan Arıkan

Öneri Sıvı soğutma önerisi

Destekliyor ama 240mm için yer var şuanda 1688801936 Üst kısmın 280 desteklediğini nasıl öğrenebilirim? LIAN LI Lancool II Mesh RGB beyaz LAN2MRW sertleştirilmiş cam ATX gövde – beyaz renk Lancool II file RGB beyaz – LAN2MRW https://amzn.eu/d/44BTsxn
  19. Oğuzhan Arıkan

Öneri Sıvı soğutma önerisi

240mm aerocool sıvı soğutucu kullanıyorum, R7 5800x3d işlemci kullanıyorum. İşlemciyi takarken eski kullandığım maxtor adında 40tl lik bir termal macun sürmüştüm, işlemci şuanda yükte 85 i çok rahat görüyor. Termal macun değişsem büyük ihtimalle sıcaklık 76 dereceleri geçmez ancak ben bu...
  20. Oğuzhan Arıkan

Çözüldü✓ Razer deathadder V3 pro VS Razer Viper V2 pro

Dediğin bu sanırım, bu olabilir ama epey ağır ve özellik bakımından geride tabii. Sadece işlev kurtarmıyor hocam boyutu da mühim 😃
Top Bottom