Arama sonuçları: *

1. C

Monitorun menu ayari

Uzun suredir 270 hz monitor kullaniyorum. Youtube videolari vesaire editlendigi icin daha akici gelebiliyor insana. Peki ya 270 hz için minimum kaç fps almam lazım ki 270 hz olarak rahat oynayabileyim + olarak asus monitorumde freesync premium ve elmb ayarları falan var. Kimisi freesync input...
  2. C

Monitörümdeki o geçmeyen problem

İyi akşamlar. Benim monitörümde şöyle bir sorun var aslında sorun mu bilmiyorumda danışmam gerekiyor size. Kasanın güç düğmesine bastığımda normal bir şekilde kasa çalışıyor bunda bi sıkıntı yok ama monitörü geç açtığımda görüntüde bozukluk oluyor bunuda monitörü kapa aç yapıp veya kablosunu...
  3. C

Ghosting var mi yok mu yardim edermisiniz

Arkadaşlar monitörüm rog strix xg249cm. Overdrive 3 ideal seviye normalde sorunum yok ama sanki ufo testinde cok az bir golgelenme gibi bisey var ama boyle az var yani bu ghostinge girer mi yoksa normal mi
  4. C

Fps oyunları için elmb mi overdrive mi

Elmb özelliği asusta 1 ms olarak geçiyor sizce elmb açıp mı oynamalıyım kapalı olarak mı ? elmb input lag yapıyor diyorlar ama elmbde daha iyi görüntü sahibi oluyorum. (elmb sync değil sadece elmb)
  5. C

Asus monitor kullananlar.

Monitörüm 1 ms. Ama şöyle ki elmb ve freesync modu input laga sebep oluyormuş diye overdrive ayarini ghosting olmayacak şekilde düzey 3 yapıp kullanıyordum. Fakat elmb modu 1 ms modu diye geçtiği için elmb modunda kullanmaya başladım daha akıcı geldi monitör. Elmb düzey 3 olarak kullanıyorum 4...
  6. C

Elmb ayarı ne olmalı

1 ms özelliği olan elmb özelliğini kullanmak istiyorum açtığımda düzey 1den 5e kadar seçenek var kaçıncı düzeyde kullanmalıyım tam performans için ?
  7. C

Monitörümde ki görüntü sorunu (lütfen artık birileri göz atsın)

Arkadaşlar merhaba. Monitörü aldığım 1 ay 10 gün falan oldu hdmi kablosundan dp kablosuna geçiş yaptim. Eski monitörümde bunu yaşamıyordum ama 2 veya 3 kere bu durumu yaşıyorum. Normal kullanımda yaşamıyorum fakat mesela pcyi actigimda monitor kapali oluyor bazen. Kapaliyken bi işim oluyor gidip...
  8. C

Asus monitör ayarları son konu.

Asus rog strix xg249cm kullanıyorum ve panelden dolayımı bilmiyorum tamamen akıcı gelmiyor. Freesync mi açmalıyım ? Overdrive kullanmak daha iyi evet ama elmb özelliğinide övüyorlar. elmb özelliğinde input lag eklendiği için kullanıp kullanmamak arasında kalıyorum tabi elmb ve overdrive birlikte...
  9. C

Monitör hz pek mutlu etmiyor.

Aldığım asus rog strix xg249cm monitörünü sevsemde pek beklediğim kadar iyi değil gibime geliyor. İnternette videolarda 240 hz yağ gibiyken ben dp kablosuyla 270 hz yaptım halaha normal geliyor 144 gibi. Overdrive aldığım gün ki gibi hiç ellemedim. Elmb ve freesycn input lag yapiyor açmiyorum...
  10. C

Monitörümün osd menüsündeki seçenekler

Dostlar selamlar benim şöyle bir sorum olucak monitörü aldım alalı memnunum fakat şu ghosting vesaire sorunları ufo ile yapıldığını öğrendim yaptığımda sonuçlar normal geldi. Ama şöyle dp alıp 270 hz oc yapıp test ettim sanki 270 hz yapsamda durum halaha aynı gibi gelmedi değil. Değişken od...
  11. C

Displayport ve hdmi bulunan gbit değeri

Dp kablosu aldım 1.2 destekliyor monitörüm ama aralarında gbit farkı var mesela 1.2 dp kablosu 17.00 gbit falan ama 2.1 hdmi ise 47.00 gbit degerine sahip. Gbit degeri cok onemlimi tepkime suresine falan zarari oluyor mu yoksa gbit bambaska birsey mi ?
  12. C

Monitörlerin panel tipleri

Monitörlerin panellerinin ayrı özellikleri olduğunu öğrendim baksamda bulamadım va ips tn olarak 3 panel var bir de nano veya fast ips modelleri var. Bu ips modellerinden kaç tane var ve en iyi tepkime süresi hangisinde mevcut ? ( Asus rog strix xg249cm kullanıyorum fast ips)
Top Bottom