Arama sonuçları: *

1. erigena.

Yardım Bu Sistemi 4GB Ram'den 12GB Ram'e Yükseltmek

İşlemciyi yükseltmek iyi bir karar fakat çıkardığım işlemcimin yerinde hangi islemci olur diger parcalarla bir sorun yaratırmı Darbogaz yaparmı fiyatları nelerdir hic bilgim yok bu yüzden giremiyorum bu toplara pek
  2. erigena.

Nasıl yani 4+8 GB yapmayayımmı anlamadım?
  3. erigena.

N11 Sağolsun 50 TL de indirim kuponu verdi 300 Liraya kapattık :D
  4. erigena.

Simdi Anladım. https://www.n11.com/urun/samsung-m471b1g73bh0-yk0-8gb-pc3l-ddr3l-12800s-1600-mhz-135-v-notebook-ram-1115125?magaza=tirsem&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  5. erigena.

İkisi arasındaki fark nedir tam olarak?
  6. erigena.

4 deilde 8 alacagım https://www.n11.com/urun/hynix-hmt41gs6afr8a-pb-8-gb-ddr3-1600-mhz-cl11-notebook-ram-2503594?magaza=konsoldunyasi&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  7. erigena.

Tamamdır.Yardımcı oldugun icin tesekkur ederim aklıma takılan birsey olursa sormamda sakınca varmıdır? 1704658807 Suanlık 12 GB yapalımda olmadı mevcut olan yerinede bir 8 GB alırım,Tesekkur ederim sağolasın.
  8. erigena.

Tamamdır marka olarak Hynixde hemfikir miyiz? Kingston ve Samung gibi alternatiflerde mevcut
  9. erigena.

Nasıl yani anlamadım?
  10. erigena.

Linkteki ürünü siparis veriyorum değerler vs aynı fakat DDR3 ve DDR3L arasında bir fark varmıdır bilgim yok. 1704658306 Düsük sistem gereksinimli oyunlarda FPS inde bir miktar artabilecegini düsünüyorum
  11. erigena.

Bende öyle düşünüyorum en nihayetinde işlemcinin kıvamı belli. DDR3 Ram ile DDR3L Ram arasında uyusmazlık gibi bir şey söz konusu olurmu? Biryerde böyle bir şey okudum.
  12. erigena.

16 GB RAM'e gerek varmıki sizce gereksiz fazla olmazmı?
  13. erigena.

120 GB SSD takılı zaten cihazda. 4+4 8 yap diyorsun yani aynı özelliklerde ram önerebilir misin?
  14. erigena.

Anladım,önerebilecegin ram varmıdır benimkiyle uyumlu
  15. erigena.

4GB Ram 200 TL/8GB Ram 370 TL arada 170 TL bir fark var eğer 8 ila 12 arasında 170 TL ye değecek bir fark yaratıp yaratmadıgını öğrenebilsem güzel olucak :D Alternatif olarak bir tanıdıgımdan 120 TL ye 4gb Kingston alabilirim fakat özellikleri benim ramımla aynımıdır değilmidir ve bir sıkıntı...
  16. erigena.

12GB yapmam daha iyi değilmi ve dedigim gibi gözle görülür bir artış yaşanırmı?
  17. erigena.

Merhaba elimde aşşağı yukarı bir 10 yıllık laptopum mevcut (Toshiba Satellite C55-A1K0) laptopumda aktif 4gb ram mevcut düşük sistem gereksinimli oyunları az bucuk oynayabiliyorum ve server yönettigim icin discord vb uygulamalarda fazla vakit geçirmek durumunda oluyorum 4gb ramımı + 8gb ram...
  18. erigena.

WhatsApp'ı Siler misiniz?

whatsappda da gizli bir bilgim yok o yüzden sorun teşkil etmiyor benim için
  19. erigena.

WhatsApp'ı Siler misiniz?

geçmem alışılmışın dışında bir şey yapmak benlik değil
  20. erigena.

Birisi zorla psikoloğa götürülebilir mi?

Hocam şiddete gerek yok ya babanız sonucta yaşlı başlı adam ya çekip gidiceksin evi yada ilaçla deneyeceksin
Top Bottom