Neler Yeni

Birisi zorla psikoloğa götürülebilir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Birisinin psikolojik destek alması lazım ama reddediyor. İllallah ettirdi. Ambulans ile zorla psikoloğa götürme gibi bir durum olabilir mi ne yapmalıyım bu konuda? İş farklı bir boyutlara gelmeye başladı. (Konu troll değil cidden ben de kafayı yiyeceğim bu durumdan dolayı.)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hocam bu zamana kadar içime attım da ben mezuna kalınca daha fazla hiddetlenmeye başladı. Seneye gideceğim başka şehire de bir sene nasıl idare edeceğim bilmiyorum. Eskiden de böyleydi de bu kadar değildi yani. 18 yaşındayım 30 40 yaş olgunluğu bekliyor benden. Annemi de delirtiyor çok fazla.
kankacım inan he diyip geçmekten başka çaren kalmıyor mezuna kalmak ve aşırı yorucu ebeveyn baskısıyla allah yardımcın olsun kaç kurtar kendini :(

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kanka gidip psikologla önce sen konuș.O size doğru yolu gösterir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
kankacım inan he diyip geçmekten başka çaren kalmıyor mezuna kalmak ve aşırı yorucu ebeveyn baskısıyla allah yardımcın olsun kaç kurtar kendini :(
Aynen hocam artık başka çare yok gibi. 5 6 yaşımdayken de 30 40 yaş olgunluğu beklerdi benden. Az lafını dayağını yemedim. Geriye çalışıp dua etmek kalıyor şurada kaldı bir sene.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Allah yardımcı olsun dostum. Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama aklıma enteresan bir çözüm geldi,bir doktora veya sağlık ocağına danışıp başka bir ilaç diyip sakinleştirici hap veya sinir hastalarının kullandığı haplardan verseniz belki işe yarar ama tekrar diyorum ''doktora danışarak''

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Allah yardımcı olsun dostum. Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama aklıma enteresan bir çözüm geldi,bir doktora veya sağlık ocağına danışıp başka bir ilaç diyip sakinleştirici hap veya sinir hastalarının kullandığı haplardan verseniz belki işe yarar ama tekrar diyorum ''doktora danışarak''
Onun yüzünden annem kullanmaya başladı zaten hocam. Bir doktora danışırım suyuna yemeğine falan katıp içiririm.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Onun yüzünden annem kullanmaya başladı zaten hocam. Bir doktora danışırım suyuna yemeğine falan katıp içiririm.
Aynen ondan bahsediyorum çevremde kullanan vardı düzenli kullandıktan sonra eski halinden eser kalmamıştı çoğu şeyi olay haline getirmiyor ve takmıyordu. Annen adına üzüldüm,hic oturup babanla konuşmayı felan denedinizmi acaba?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Birisinin psikolojik destek alması lazım ama reddediyor. İllallah ettirdi. Ambulans ile zorla psikoloğa götürme gibi bir durum olabilir mi ne yapmalıyım bu konuda? İş farklı bir boyutlara gelmeye başladı. (Konu troll değil cidden ben de kafayı yiyeceğim bu durumdan dolayı.)
sakinleştirici verip öyle götürebilirsin reçetesiz satılmıyor diye biliyorum ama

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Aynen ondan bahsediyorum çevremde kullanan vardı düzenli kullandıktan sonra eski halinden eser kalmamıştı çoğu şeyi olay haline getirmiyor ve takmıyordu. Annen adına üzüldüm,hic oturup babanla konuşmayı felan denedinizmi acaba?
Ne kadar konuşsak da bildiğini okuyor. Bugün çok sinirlendim dalmaya kalktım annemin hatrına bıraktım yakasını. Kaç senedir içime attım yaptıklarını. Artık ilaçla deneyeceğiz işi.

BabaVoss7

80+ Silver
Psikolog filan fayda etmez knk çok zor ihtimal. Gitmek istemez gitsede etki etmez. Kendimden biliyorum nerdeyse aynısını yaşadım. Bi yerde patlak vericek iyice karışıcak ortalık işin içine ağır şiddet giricek alıcaksınız pılınızı pırtınızı. Gidiceksiniz bi yere. Üç beş ay sonra yumuşayacak. Geri geleceksiniz. Sonra yine aynı şeyler olacak. Psikolojik rahatsızlık olsun olmasın sorun giderilmedijçe bir şey değilmez. Hastanelerde doktorlarda giderebileceği bir şey değil bence. İlaç veriyorlar yatıştırıyorlar. Kafası karışıyo uyuluyo. Sonra mecburiyetten iyileşmiş gibi oluyo. İlaçları kesince aynı terane yani. Çekmekten başka çaren yok. Ya çekeceksin yada gideceksin...

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Ne kadar konuşsak da bildiğini okuyor. Bugün çok sinirlendim dalmaya kalktım annemin hatrına bıraktım yakasını. Kaç senedir içime attım yaptıklarını. Artık ilaçla deneyeceğiz işi.
Hocam şiddete gerek yok ya babanız sonucta yaşlı başlı adam ya çekip gidiceksin evi yada ilaçla deneyeceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom