Arama sonuçları: *

1. BarisSeyhan

25 bin bandında telefon önerileri

25 Bin verip redmi almayın bence. S24 FE önerebilirim. 128 GB baya uyguna geliyordu ama zamlanmış. Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimi ile 24.649 TL şuan(En düşük fiyat).
  2. BarisSeyhan

4060 ti i5 13600kf uyumu

Arkadaşın iptal ettiği sistemden alacağı oyun performansını piyasadaki 30bin civarındaki sistemlerle rahat alırsın.
  3. BarisSeyhan

4060 ti i5 13600kf uyumu

Sistemi oyun için kullanacaksanız işlemciyi o kadar iyi almanıza gerek yok. R5 7500F işinizi görür, 4070'i besliyor zaten. Sizin topladığınız sistemde işlemci pahalı. Sıvı soğutma extra masraf zaten. Güç kaynağı desen Gamepower.
  4. BarisSeyhan

Akilli saat onerebilir misiniz

Şarj, incelik ve estetik bakımından Huawei Watch Fit 3 öneririm. Fiyatı bütçenizden daha düşük.
  5. BarisSeyhan

Ryzen 5 7500F sistem toplayacağım, önerilerinizi bekliyorum

Hazır sistemleri demonte olarak alabilirsiniz. Daha uyguna gelir, hem de kendiniz toplarsınız.
  6. BarisSeyhan

Çözüldü✓ Bu soğutucu nasıl? HO GO?

Geçmiş olsun, hangi işlemci için almıştınız?
  7. BarisSeyhan

4060 ti i5 13600kf uyumu

Bu sistemin işlemci bakımından düşük olduğunu biliyorum. Yani 40000 TL ye 4070'li sistem toplanabileceğini anlatmaya çalıştım.
  8. BarisSeyhan

4060 ti i5 13600kf uyumu

Örnek olması açısından bu sisteme bakabilirsiniz. Bu sistemi alın demiyorum, fiyat bakımından fikir oluşması açısından.
  9. BarisSeyhan

4060 ti i5 13600kf uyumu

Bu fiyata 4060 Tİ 8GB kötü bence. Gamepower güç kaynağını da sıkıntılı gibi sanki. Keşke sistemi almadan önce konu açsaydınız.
  10. BarisSeyhan

🔥İndirim GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad 107TL🔥70x30

Bütçeyi artttırıp Klasse Classic alınmasını tavsiye ederim. Bu ürünü de kullandım ince ve kalitesiz maalesef. Klasse Classic 70x30 134TL 90x40 169 TL
  11. BarisSeyhan

Windows 10 dan Windows 11 geçersem kasar mı?

Tabii olur, ben Win 11 için söyledim.
  12. BarisSeyhan

Windows 10 dan Windows 11 geçersem kasar mı?

İşlemci yetersiz sadece SSD ile işi çözemezsiniz.
  13. BarisSeyhan

Yardım BU 3 SEÇENEKTEN HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM

tabii ki farkeder ama Caper yine önermem, sadece ofis için ve 14" ekran sonun değil ise arkadaşın attığı Acer'i alabilrsiniz eğer ekran konusunda iyi olsun istiyorsanız. Ek seçenek olarak bu ürüne de bakabilirsiniz.
  14. BarisSeyhan

Ekranı küçük, Ram arttırılması gerek. Ben kendime almazdım mesela ama karar konu sahibinin. 1732879196 Hocam Casper genel olarak iyi bir marka değil. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız Lenovo, HP, MSI tarzı markalara bakmanızı öneririm.
  15. BarisSeyhan

Pardon oyun konusunu başka arkadaş sormuş. Ama yine de alınmaz attığınız bence.
  16. BarisSeyhan

Arkadaş küçük çaplı oyunlar oynatır mı diye sormuş. Senin attığın laptopun işlemcisi kötü ve ayrıca 8 GB Ram alıp yükseltmesi gerekiyor. Edit: 14 inch ekranı.
  17. BarisSeyhan

Casperların haricinde tek seçenek var Lenovo tabii ki.
  18. BarisSeyhan

Çözüldü✓ SSD garanti belgesini kaybettim iade kabul edilir mi?

SSD'yi kullandınız mı?
  19. BarisSeyhan

Yardım 4060 Tİ Farming Simulator 25 Düşük FPS Sorunu

Ekran kartı %99 işlemci max. %15 civarı. Alt+R ile görebiliyorum. 1732167552 Yaptığım ayarlar onlardan çok farklı değil. 1070'in 4060 Tİ dan daha fazla fps vermesi saçmalık. 4090 ile de düşük FPS alanlar olmuş ama onlarda durum farklı oyun ekran kartını kullanamıyor. Bende ekran kartı tam...
  20. BarisSeyhan

Yardım 4060 Tİ Farming Simulator 25 Düşük FPS Sorunu

Daha düşük sistemli arkadaşlarım benden daha yüksek fps alıyor.
Top Bottom