Neler Yeni

Yardım BU 3 SEÇENEKTEN HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
nurullah kılıç
Bütçe
18000
merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu 3 laptoptan birini almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptoplardan hangisi iyidir? bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

1

2.

3.

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
nurullah kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanıt var mıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Efe Kaba
kesinlikle lenovo modelini al derim daha başka opsiyonlar yoksa daha yeni msi modern lerde indirimler vardı hala duruyomu bilmiyorum orda güzel modeller vardıa çıkcası ama lenovonunki de iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
siyah kara
Bu 1. linkteki lenovo laptop ile dizi, film, küçük çaplı oyunlar oynanabilir mi ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış Seyhan
merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu 3 laptoptan birini almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptoplardan hangisi iyidir? bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

1

2.

3.
Casperların haricinde tek seçenek var Lenovo tabii ki.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mahir Cengiz

1

2.

3.
Hocam cihazda oyun oynanmayacaksa ofis gibi nispeten basit işlerde kullanılacaksa bunu alın satın alma aşamasında 15k ya düşüyor batarya performansı olarak hepsinden iyi olur. https://amzn.eu/d/fGh2hkL

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış Seyhan
Hocam cihazda oyun oynanmayacaksa ofis gibi nispeten basit işlerde kullanılacaksa bunu alın satın alma aşamasında 15k ya düşüyor batarya performansı olarak hepsinden iyi olur. https://amzn.eu/d/fGh2hkL
Arkadaş küçük çaplı oyunlar oynatır mı diye sormuş. Senin attığın laptopun işlemcisi kötü ve ayrıca 8 GB Ram alıp yükseltmesi gerekiyor.
Edit: 14 inch ekranı.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mahir Cengiz
Arkadaş küçük çaplı oyunlar oynatır mı diye sormuş. Senin attığın laptopun işlemcisi kötü ve ayrıca 8 GB Ram alıp yükseltmesi gerekiyor.
Sadece ofis için kullanılacak yazmış tekrar okuyun.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mahir Cengiz
Pardon oyun konusunu başka arkadaş sormuş. Ama yine de alınmaz attığınız bence.
Neden hocam? Ofis ve gündelik kullanım için birebir cihaz bu fiyata daha iyi ekranlı cihazda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış Seyhan
Neden hocam? Ofis ve gündelik kullanım için birebir cihaz bu fiyata daha iyi ekranlı cihazda yok.
Ekranı küçük, Ram arttırılması gerek. Ben kendime almazdım mesela ama karar konu sahibinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. laptop daha cazip gelmişti casper neden tavsiye etmiyorsunuz
Hocam Casper genel olarak iyi bir marka değil. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız Lenovo, HP, MSI tarzı markalara bakmanızı öneririm.

Top Bottom