Yardım BU 3 SEÇENEKTEN HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM

Daisys

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
18000
merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu 3 laptoptan birini almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptoplardan hangisi iyidir? bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

1

2.

3.

kesinlikle lenovo modelini al derim daha başka opsiyonlar yoksa daha yeni msi modern lerde indirimler vardı hala duruyomu bilmiyorum orda güzel modeller vardıa çıkcası ama lenovonunki de iyi

merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu 3 laptoptan birini almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptoplardan hangisi iyidir? bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

1

2.

3.
Casperların haricinde tek seçenek var Lenovo tabii ki.

1

2.

3.
Hocam cihazda oyun oynanmayacaksa ofis gibi nispeten basit işlerde kullanılacaksa bunu alın satın alma aşamasında 15k ya düşüyor batarya performansı olarak hepsinden iyi olur. https://amzn.eu/d/fGh2hkL

Hocam cihazda oyun oynanmayacaksa ofis gibi nispeten basit işlerde kullanılacaksa bunu alın satın alma aşamasında 15k ya düşüyor batarya performansı olarak hepsinden iyi olur. https://amzn.eu/d/fGh2hkL
Arkadaş küçük çaplı oyunlar oynatır mı diye sormuş. Senin attığın laptopun işlemcisi kötü ve ayrıca 8 GB Ram alıp yükseltmesi gerekiyor.
Edit: 14 inch ekranı.

Arkadaş küçük çaplı oyunlar oynatır mı diye sormuş. Senin attığın laptopun işlemcisi kötü ve ayrıca 8 GB Ram alıp yükseltmesi gerekiyor.
Sadece ofis için kullanılacak yazmış tekrar okuyun.

Pardon oyun konusunu başka arkadaş sormuş. Ama yine de alınmaz attığınız bence.
Neden hocam? Ofis ve gündelik kullanım için birebir cihaz bu fiyata daha iyi ekranlı cihazda yok.

Neden hocam? Ofis ve gündelik kullanım için birebir cihaz bu fiyata daha iyi ekranlı cihazda yok.
Ekranı küçük, Ram arttırılması gerek. Ben kendime almazdım mesela ama karar konu sahibinin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3. laptop daha cazip gelmişti casper neden tavsiye etmiyorsunuz
Hocam Casper genel olarak iyi bir marka değil. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız Lenovo, HP, MSI tarzı markalara bakmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,903
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri