Arama sonuçları: *

• Users: XD3V3
  • Order by date
  1. X

Rx 580 li sistemde çogu oyunda kalite çok kötü gozüküyor

Hocam oyunda etraf piksel piksel ve bulanık gözüküyor anti-alisingi ne kadar yükseltirsem yükselteyim çözülmüyor
  2. X

Rx 580 li sistemde çogu oyunda kalite çok kötü gozüküyor

Nerdeyse çoğu oyunda kaliteyi ne kadar arttırsam artırayım bi şekilde valo da böyle bi sorun yaşamıyorum İşlemci r5 5500 Ekran kartı afox rx 580 2048sp
  3. X

Öneri Hikayesiz Oyun önerirmisininiz ?

Evil west
  4. X

Cozuldu

Çözüldü
  5. X

Pc kurulumu nasil yapilir

Anladım teşekkür ederim
  6. X

İkinize de teşekkür ederim
  7. X

Şuan çalıştırıp kullanmam yeterli yani
  8. X

Onları takmama gerek var mı ve nasıl takacağım
  9. X

Incehesaptan montajlanmış sistem aldım ekran kartını taktım onun dışında yanında bi miktar vida kaldı kullanılmamış 2 adet kablo geldi ve tırnak benzeri parçalar falan var bunları nereye takacağım bilgi verebilir misiniz
  10. X

5 5600GT li hazır sistemde stok fan bulunuyor mu

Hocam ramleri 3600 mhz yaptım 11929 tuttu alinir mi bu şekilde yoksa 3200 mhz yeterli mi
  11. X

Beni bir kaç ay idare etse yeter apu haliyle psu olarak hangisini seçmem gerekli ve ileride ekran kartı takarsam sorun olur mu
  12. X

Tamamdır teşekkür ederim
  13. X

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

K617 fizz e bakabilirsin hocam
  14. X

https://www.incehesap.com/nova-apu-hazir-sistem-fiyati-50965/ Bu sistemi yarın sipariş vereceğim anakartı b450m pro yapıcam fakat bu sistemde stok fan var mı yok mu anlamadım yardımcı olabilir misini
  15. X

Battle elite adlı sistem alınır mı

https://www.incehesap.com/battle-elite-hazir-sistem-fiyati-43563/ bu sistemi almayı düşünüyorum fazla bi bütçem yok aileme de fazla yük olmak istemiyorum bu sistem iyi değilse 15-17 arasına sistem önerirseniz mutlu olurum
  16. X

2. el 6k ya i3 9100f

İNTEL CORE İ3-9100F 3.6Ghz H31 S2V 2.0 ANAKART 8 GB RAM RX 570 8GB 6k ya bu sistem nasıldır ?
  17. X

5-6k'ya 2. El sistem önerisi yaparmısınız

5-6k ya 2. El sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden anlamıyorum 2. El olarak hazır satılan sistem önerirmisin oyun oynamak için alacağım
Top Bottom