- Bütçe
- 11000
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
mpk işlemci ve fanla geliyorBu sistemi yarın sipariş vereceğim anakartı b450m pro yapıcam fakat bu sistemde stok fan var mı yok mu anlamadım yardımcı olabilir misiniNova APU | AMD Ryzen 5 5600GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamamdır teşekkür ederimmpk işlemci ve fanla geliyor
Apu olarak kullanılcaksa sorun teşkil etmez yaher parçadan kısmışlar sistemde değişmesi gereken psu var en başta
belli olmaz oApu olarak kullanılcaksa sorun teşkil etmez ya
Beni bir kaç ay idare etse yeter apu haliyle psu olarak hangisini seçmem gerekli ve ileride ekran kartı takarsam sorun olur mubelli olmaz o
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el sistem topla o paraya daha iyi
bitfenix olanı taksan yeter psu için ilerde ekran kartında sorun çııkarmaz psu konusunda da taktığın karta göre darboğaz olabilir apu işlemciler içlerine entergre bir gpu olduğu için işlemci yönleri kısılmış parçalardırBeni bir kaç ay idare etse yeter apu haliyle psu olarak hangisini seçmem gerekli ve ileride ekran kartı takarsam sorun olur mu
Hocam ramleri 3600 mhz yaptım 11929 tuttu alinir mi bu şekilde yoksa 3200 mhz yeterli mibitfenix olanı taksan yeter psu için ilerde ekran kartında sorun çııkarmaz psu konusunda da taktığın karta göre darboğaz olabilir apu işlemciler içlerine entergre bir gpu olduğu için işlemci yönleri kısılmış parçalardır