Arama sonuçları: *

1. T

XBOX PC SÜRÜMÜNDE OYUNA GİRERKEN OTURUM AÇILIYOR'DA KALIYOR.

Arkadaşlar herkese selamlar. FM23 oynamak için gamepass aldım. Fakat oyunu indirip açmaya çalıştığımda oyunun açılmadığını farkettim. Sorun ise oturum açılıyor bölümünde takılı kalıyor olması. Sorunu bilen varmı. Nasıl çözebilirim.
  2. T

Çözüldü✓ Amd software: Adrenalin Edition programını yüklemede sıkıntı çekme.

Herkese selamlar. İyi günler dilerim. Ben yakın zamanda karspersky uygulamasını yükledim. Yükledikten sonra hiç Amd Software: Adrenalin Edition uygulamasını açmadım. Bugün Hwmonitörde ekran kartımın sıcaklık değerlerini göremedim. Acaba amd software ile alakalı bir sorunmu var diye açayım dedim...
  3. T

❌İndirim Bitti! Corsair MP400 4 TB M.2 SSD

CORSAIR 4TB Force MP400 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 3000MB Yazma) markalı m2 ssd normalde akakçe üzerinden kontrol edildiğinde en düşük 10k civarında iken. İtopya üzerinde 5.000tl üzerinden fiyatlandırılmış. Bakıp almak isteyen olursa şöyle linkleyeyim...
  4. T

Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Firmayı kapatıp gittilermi adamlar. Nereye kayboldular bunlar yahu.
  5. T

Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?
  6. T

Dsl ısığı yanıyor fakat internet ışığı yanmıyor.

Tekrardan merhabalar yardımlarınız için teşekkürler farklı bir modem denediğimde internet alabildim. Modemi resetledim ama komple internet koptu. Garantiye göndereceğim bakalım.
  7. T

Bi kere gelip banada aynısinı dediler ama kafama takılan konu şu daha yeni aldığım bir modemim böyle bir sorunu çıkması normalmi ben buna birde 900 lira para verdim. Önceki tt modemimdede aynı sorunu yaşamıştım ama nasıl oluyorsa yakınım modemi denemek için aldığinda internet alabildi modemden.
  8. T

Yaklaşık 4 ay önce bir önceki modemimin teknik servis tarafından bozuk olduğu kanaatine varıldığında bende yeni modem almıştım markasıda zyxel t50b idi. İlk başta güzel güzel ilerliyorduk fakat son 1.5 2 aydır yaklasık 1 gün açik durduğunda download hızımın 1 lere kadar düşmeye başladı. Bu...
  9. T

Yardım Ekran kartım çalışmıyor

Herkese merhabalar. Mutlu haftasonlari dilerim. Ben win11 güncellemesi yaptım. Ve yaptıktan sonra 2. Ekranıma görüntü gelmedi. 2. Ekrana bağlı olan kabloyu çıkarttım taktım açılmadı. Birçokkez denedim açılmadı. Ekran kartı driver güncellemesinden olabilir dedim, güncelledim fakat yine 2. Ekran...
  10. T

Asus rog strix rx570 8gb ekran kartı Max Mh yapabilmek için ayar.

Merhabalar arkadaşlar elimde rx570 8gb ekran kartı var ekran kartını yormayacak şekilde mining ayarı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. T

Windows Değişik Güncelleme

Normalde sizde bilirsiniz mavi ekran içinde güncelleniyor yazardı. Kapatırkende yapardı yeniden başlatırkende. Ama bu zorunlu olarak yeniden başlatmada istiyor. Bide bu giriş ekranında yapıyor. 1617208255 Ne bileyim 2 Seneye yakındır kullanıyorum ilk kez bu tarz gördüm. Şimdi buna döndü bakalim...
  12. T

İlk kez boyle oldu yoksa kapatırken falan istiyordu yeniden başlatta böyle bir şey oldu. Bide yükleme tarzı değişik.
  13. T

Bilgisayarıma ilk kez böyle bir güncelleme gördum bu normalmi
  14. T

Birden fazla güncelleme

Merhabalar bugün içerisinde 5 6 tane güncelleme aldım sizdede böyle bir şey oldumu. Genelde arada bir veriyordu güncellemeri
  15. T

Hangi internet sağlayıcısı?

kankacım merhabalar 109 liraya 100mbps alman iyi bir şey ama 100 mbps nin tamamını alamazsın. Türknet konusuna gelirsem İlk 2 ay ufak ufak sıkıntılar yaşıyorsun ama ondan sonra düzeliyor diye biliyorum.
  16. T

Yardım İade ettiğim oyunu tekrar alırsam indirmeme gerek var mı ?

epic ten tekrar indirmen lazım olur. sanırsam 0 dan hesap oluşturursun.
  17. T

Steamden oyunu indirip hesaptan çıkarsam oyun oynanır mı

o hesabı kendi hesabına aile kullanımı olarak eklersen kullanabilirsin. Aksi takdirde kullanamazsın
  18. T

Steam hesaplar arası oyun gönderme

hayır ona gerek yok steamden arkadaşın olarak ekli olur. arkadaşının profiline girersin ve orada aile paylaşımı ile ilgili şeyler çıkacaktır.
  19. T

Modem pingi etkiler mi?

Kankacım merhabalar. 2 İhtimal var. Altyapının kalabalıklığı durumu olabilir. Diğer ihtimalse İnterneti senden başka kullanıcıların da kullanmasıdır. Modem Pingi etkilemez.
  20. T

Öneri Ets 2 mutlaka al dediğiniz dlcler

selamlar kanka iyi günler. şöyle diyeyim sana promods güzel bir map eğer promods ta oynamak istersen bütün map dlc lerini alman zorunlu oluyor. Aksi takdirde sana tavsiye edeceğim dlc ler araç düzenleme dlc leri ni almandır. İberia dlc si 40 lira civarında çıkacaktır. Ve araç yapılandırma dlc...
Top Bottom