Neler Yeni

Modem pingi etkiler mi?

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
Türk Telekom TD-W997 isimli modemi kullanıyorum. Herhangi bir arıza oldu mu bilmiyorum fakat aldığım 13mbps hız oyunlarda tek bilgisayarla (ethernet yoluyla) bağlanmama rağmen hayvani derecelerde ping yükselişleri gösteriyor. Bunun modemden veya aldığım upload hızından (0.6 mbps upload) kaynaklanıyor olabilir mi?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Evet, modem pinge etki eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Murat Can
Türk Telekom TD-W997 isimli modemi kullanıyorum. Herhangi bir arıza oldu mu bilmiyorum fakat aldığım 13mbps hız oyunlarda tek bilgisayarla (ethernet yoluyla) bağlanmama rağmen hayvani derecelerde ping yükselişleri gösteriyor. Bunun modemden veya aldığım upload hızından (0.6 mbps upload) kaynaklanıyor olabilir mi?
Kankacım merhabalar. 2 İhtimal var. Altyapının kalabalıklığı durumu olabilir. Diğer ihtimalse İnterneti senden başka kullanıcıların da kullanmasıdır. Modem Pingi etkilemez.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet etki eder.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Online oyunların işleyiş mantığı sunucuya bağlanıp oradaki veriyi indirip sonra senin oyun içerisinde yaptığın verileri ise sunucuya paket halinde göndermesi sırasıyla işler.

Nasıl bir yemek yaparken kaliteli bir ürün kullanırsan o yemek daha lezzetli oluyorsa, bu tür durumlarda da modem etkili bir faktör.

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankacım merhabalar. 2 İhtimal var. Altyapının kalabalıklığı durumu olabilir. Diğer ihtimalse İnterneti senden başka kullanıcıların da kullanmasıdır. Modem Pingi etkilemez.
mahalle altyapısı fiber ve binada internet kullananların sayısı 3 kişi olması lazım.

Top Bottom