Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ Redragon k617 alınır mı?

aula kotu ıstedıklerını desınler fıyatı uygun ama kotu elım o kdr buuk degıl oturcagını duşunuyorum yay sesıde yoksa gayet ıyıdır bugun almayı duşunuyorum
  2. P

ben ztn yabancı ulkeden almam ve aulaf, f75 kotu bence sorum olarak ele rahat oturuyomu yay sesı varmı ve güzelmi
  3. P

merhabalar 1300tl butcem var %60 ve red swıtch klavye ıstyıorum ve redragon k617 fizz cok onerılıyo 1300 tl ustune cıkamama bu butceye alınır mı?
  4. P

Çözüldü✓ Everest parley klavye alınır mı?

redragon k617 alıcam
  5. P

ben gamepower alıp konuyu kapatıyorum claws hoşuma gıtmedı cok gamepower hem bılındık marka hemde klavye cok guzel everest cın maıl gıbı hısetırıyıo
  6. P

ya aga duzgunce bunu al geç deyın mustahak ne claws dada adamda kablo çıkmamış saatı ayarlayamamışalr analamadım aga yaaa
  7. P

ne alıyım abı o zmn anlaamdımkı benım son butcem 1000 tl
  8. P

ama bırınız verest al dıyo bırınız alma dıyo e napcam ben 1000 tl varb nede
  9. P

şımdı abıler ben o zmn everest alıyom
  10. P

4 aralıkda sıparış edebılıyorum 1732898239 https://www.trendyol.com/everest/parley-beyaz-siyah-rainbow-aydinlatmali-turkce-q-red-switch-mekanik-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-786008381
  11. P

ya açıkcası eva 3 ve parley guzzel gelıyo ama claws da guzel arada kaldım 3 ude ıyı gelıyo
  12. P

gamepowewr eva 3 neden onerılmıyo
  13. P

parely ıyımıdır
  14. P

claws kotumu 1732897963 ben yurt dışı alamam k617 yay sorunu varmış
  15. P

farketmez 1732897692
  16. P

butçe artıracak param yok ınternete bozulmaz dıyorlar 1000 tl ye yokmu klavye
  17. P

🔥İndirim Victus 16 R5-7640HS 16GB 512GB SSD RTX3050 (95W)🔥23.999 TL (6-9-12 TAKSİT)

ben bır sorum var forumda bakarmısın
  18. P

merhabalar 1000 tl butcem var gamepower eva3 ve everest parley buldum bunalrdan han gısı alınır yada onerebılecegınız başka bır kvyue varmı
  19. P

fc25 kol sorunu yardım

snopysg401 marka kolum var fc25ı steamdan aldım ama oyunun tusları fc25 de garıplesıyor acıl yardım
  20. P

fc25 analog sorunu yardım

fc25 aldım ama sol analog yukarı yapınca asagı asagı yapınca yukarı algılıyor ters algılama var acıl yardım nolur
Top Bottom