Arkadaş konu başlığında attığın klavyeden bahsetmiş. 650 TL'ye alınabilecek en iyi ve özellikli membran claws hocamclaws kotumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben yurt dışı alamam k617 yay sorunu varmış
Arkadaş konu başlığında attığın klavyeden bahsetmiş. 650 TL'ye alınabilecek en iyi ve özellikli membran claws hocamclaws kotumu
ben yurt dışı alamam k617 yay sorunu varmış
Apex 3 Tkl Öneririm zamanında kullandım ama blue switch merakım olduğu için gidip 0 klavyeyi 2.elde takasladım James Donkey aldım gerçekten berbattı o klavye keşke vermeseydim apex 3 tkl gerçekten tuş hissiyatı olsun yazılımı olsun görüntüsü olsun rgbsi olsun mükemmel klavyeydiRedragon
Apex 3
Bunlara da bakabilirsin. Ama bence 1000 TL'ye düzgün mekanik klavye bulamazsın o yüzden 600tllik membrani al para biriktirince sağlam bir mekanik klavye al
hocam mümkün olduğu kadar everest rampage gibi ''Dandik'' markalardan uzak durun aynı fiyatlarda kat kat iyi klavyeler var.4 aralıkda sıparış edebılıyorum
![]()
Everest Parley Beyaz/siyah Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Red Switch Mekanik Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Parley Beyaz/siyah Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Red Switch Mekanik Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bütçe arttırabilirsen kesinlikle Steelseries Apex 3 Tkl alamanı öneririmşımdı abıler ben o zmn everest alıyom
Reis o kadar soru sordun cevapladik buradan cidden everest alacağını mı anladın?şımdı abıler ben o zmn everest alıyom
ne alıyım abı o zmn anlaamdımkı benım son butcem 1000 tlReis o kadar soru sordun cevapladik buradan cidden everest alacağını mı anladın?
Müstahak işte yorulmaReis o kadar soru sordun cevapladik buradan cidden everest alacağını mı anladın?
ya aga duzgunce bunu al geç deyın mustahak ne claws dada adamda kablo çıkmamış saatı ayarlayamamışalr analamadım aga yaaaMüstahak işte yorulma