Eray_cr
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 1000

GamePower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

kullandınmı ve aralarında 500 tl fark var değermi ?![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Bunu al çok iyi klavye
Bir arkadaşıma aldırdım fiyatına göre çok güzel ve senin düşündüğün klavyeden kesinlikle daha iyi. Arada 500 TL'den az fark var ama 500 TL fark olsa da, 700 TL fark olsa da değer. Karşılaştırılamaz bile senin attığın klavye baya kötü bunun yanındakullandınmı ve aralarında 500 tl fark var değermi ?
Kanka o kadar bütçem yok ve şuan aldım 599 tl ye geldi bence 600 tl bütçeye yeterli yani 600 TL'ye piyasadda bu özelliklerde klavye yok 600 TL'ye önerebilceğin red switch varmıBir arkadaşıma aldırdım fiyatına göre çok güzel ve senin düşündüğün klavyeden kesinlikle daha iyi. Arada 500 TL'den az fark var ama 500 TL fark olsa da, 700 TL fark olsa da değer. Karşılaştırılamaz bile senin attığın klavye baya kötü bunun yanında
1 ay kullanıp durumu nasıl yazarmısın hocam alıcam da max 1 aya.Kanka o kadar bütçem yok ve şuan aldım 599 tl ye geldi bence 600 tl bütçeye yeterli yani 600 TL'ye piyasadda bu özelliklerde klavye yok 600 TL'ye önerebilceğin red switch varmı