Kablosuz kulaklık alacağım beyaz setupım için 3 k bürçem var almısken en ıyısını almak ıstıyorum varsa deneyımlegınız veya bıldıgınız yardımcı olabılır...
Selamlar,
Çizime başlamak istiyorum ama dürüst olayım: Temelim yok. Daha önce ciddi şekilde çizim yapmadım. Sadece küçükken karalamalar yapıyordum, o kadar...
Game pad almam gerekıyor cok bır butcem yok 1500 lıradan fazla veremem bu ıkı model arasında kaldım hangısını almam daha dogru olur lutfen yardım edebılır...
Hocam çok teşekkürler bir soru sorucam ilk attığın membran klavyelerin bağlantısı sadece Bluetooth mu oyun oynarken bir problem çıkarmaz mı bu durum...
Setupımı yeniden diziyorum şuan kullandığım kalvye gamepower overlord görünüşü pek hoşuma gitmiyor açıkçası yeni bir klavye almak istiyordum aradığım fiyat...
Yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum yeni bir yelefon alıcam samsungun s serisinden s24 ve s25 fe arasında kaldım s24 ün boyutu çok hoşuma gitti ama...
Kankam dediğin gibi gamepower overlord on numara klavye alalı iki yıl oldu daha bir kere bile sıkıntı çıkarmadı ve 8-9 kez tuşları söküp temizledim yani hic...
Bir süredir kulaklık bakıyorum ve artik eski kulaklığım bozuldu aklımda iki model var fakat kablosuz olan beni korkutuyor uzun ömürlü olmayacak gibi geliyor...
valorany cs tarzı oyunlar oynuyorum ses kasmak benim için çok önemli takımlada aktif şekildd konuşuyorum rampage kulaklık kullanıyordum mikrofon bozuldu...