Arama sonuçları: *

• Users: Yege
  • Order by date
  1. Y

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Kablosuz kulaklık alacağım beyaz setupım için 3 k bürçem var almısken en ıyısını almak ıstıyorum varsa deneyımlegınız veya bıldıgınız yardımcı olabılır mısınız ?
  2. Y

Dijital çizime nasıl başlamalıyım ?

Selamlar, Çizime başlamak istiyorum ama dürüst olayım: Temelim yok. Daha önce ciddi şekilde çizim yapmadım. Sadece küçükken karalamalar yapıyordum, o kadar. Şimdi dijital çizime başlamak istiyorum. Özellikle gerçekçi portre ya da eskiz değil; daha çok karikatür, çizgi film tarzı, kedi-köpek gibi...
  3. Y

Logitech F710 mu yoksa Claws tactıcal mortal mı almalıyım

Game pad almam gerekıyor cok bır butcem yok 1500 lıradan fazla veremem bu ıkı model arasında kaldım hangısını almam daha dogru olur lutfen yardım edebılır mısınız tesekkurler
  4. Y

Estetik görünümlü setup klavyesi önerisi

Hocam çok teşekkürler bir soru sorucam ilk attığın membran klavyelerin bağlantısı sadece Bluetooth mu oyun oynarken bir problem çıkarmaz mı bu durum bilmediğim için soruyorum
  5. Y

Estetik görünümlü setup klavyesi önerisi

Setupımı yeniden diziyorum şuan kullandığım kalvye gamepower overlord görünüşü pek hoşuma gitmiyor açıkçası yeni bir klavye almak istiyordum aradığım fiyat bandında var mı bilmiyorum ama çok tatlı bir sesi olursa sarı switch gibi mesela birde ürün gerçekten estetik dursun istiyorum ve tabiiki...
  6. Y

S24 mü yoksa s25 fe mi almalıyım çok acil

Bende sırf premıum hıssettırmıyor dıye tercıh etmeme kararı aldım s24 alıcam sanırım s25 fe cok buyuk bana gorede sagol yardımın ıcın
  7. Y

S24 mü yoksa s25 fe mi almalıyım çok acil

Yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum yeni bir yelefon alıcam samsungun s serisinden s24 ve s25 fe arasında kaldım s24 ün boyutu çok hoşuma gitti ama aynı fiyata s25 fe var çok lafam karışık yardımcı olabilirmisin
  8. Y

1000TL ye klavye önerisi

Kankam dediğin gibi gamepower overlord on numara klavye alalı iki yıl oldu daha bir kere bile sıkıntı çıkarmadı ve 8-9 kez tuşları söküp temizledim yani hic bir problem yok Gönül rahatligiyla alabilirsin
  9. Y

Ekran yenileme hızımı artıramıyorum.

Kablo display port değilde hdmı ise sıkıntı olmuş olabilir
  10. Y

Hangi Oyuncu kulaklığını almalıyım

Bir süredir kulaklık bakıyorum ve artik eski kulaklığım bozuldu aklımda iki model var fakat kablosuz olan beni korkutuyor uzun ömürlü olmayacak gibi geliyor Sizde havit h2002p mi yoksa havit fuxi h3 mü? fiyat farkı neredeyse yok bütçeyide aşamam maalesef ikisinden birini Alicam akıl verebilir...
  11. Y

Kulaklık önerisi çok acil

Hocam valla tamda ona bakıyordum seninde önermen çok iyi oldu
  12. Y

Kulaklık önerisi çok acil

valorany cs tarzı oyunlar oynuyorum ses kasmak benim için çok önemli takımlada aktif şekildd konuşuyorum rampage kulaklık kullanıyordum mikrofon bozuldu simdi degstirmem gerekiyor ama bütçem maksimum 1200 daha fazlasına çıkamam lütfen kulaklık önerir misiniz
Geri