Hepsiburada, N11 ve Vatan Bilsisayarda bin TL civarında 65W lık lenovo adaptörü var. Ona bakabilirsiniz belki. N11 de kuponla daha uyguna geliyor olabilir.
https://www.lenovo.com/tr/tr/p/tablets/android-tablets/lenovo-yoga-tab/len103l0031#tech_specs
Sitesinde teknik özellikler de işlemci kısmında 8 gen 3 6...
Piyasada kılıfı yok ama bu fiyatlarda kalırsa ve satışları iyi olursa ilerde getirirler gibi. Talep oluşursa kılıf öyle gelecek gibi. Alacakların dikkat...
Bir mac mini m4 alamadım ya depodan. Bir keresinde tam alacaktım kararsız kaldım o ara bitti. 2 seferde yetişemedim 20'ye geliyor. İkinci el yeni gibi.
37900e aldığım 13 inç M4 air geldi az önce kuzene almıştık. 2 döngüde alan kişi pilini bitirene kadar kullanıp iade etmiş sanırım adaptörün jelatinlerini...
Hocam 5-6 aydır takip ediyorum ben Kasım indirimlerinde ve ocak ortasında iyi fiyatlara düştü. Mart ayına kadar 6-7K arasında satılıyordu. Fiyatlar 1-2...
Uzun süredir 6-7K civarında satılıyordu. Fiyatlar arttı biraz ama 6.699 TL'ye 500 TL'lik amazon kuponu denk gelirse alınabilir. Ciddi bir indirim yok ama...