OkanD isimli üyenin son içerikleri

1. OkanD

JBL Charge 6 6.999₺!

Hocam 5-6 aydır takip ediyorum ben Kasım indirimlerinde ve ocak ortasında iyi fiyatlara düştü. Mart ayına kadar 6-7K arasında satılıyordu. Fiyatlar 1-2 haftadır yükseldi. Ocak ortasında Teknosa fiyatı 6K ya çekti. Vatan ve Media markt takip etti. Uzun süre 6K ya satıldı. Paylaştığınız fiyat...
  2. OkanD

JBL Charge 6 6.999₺!

Uzun süredir 6-7K civarında satılıyordu. Fiyatlar arttı biraz ama 6.699 TL'ye 500 TL'lik amazon kuponu denk gelirse alınabilir. Ciddi bir indirim yok ama mağaza fiyatlarına göre makul. Daha önce dip fiyat olarak Pembe olan 5K ya satıldı diğer renklerde 5.3K civarına düşmüştü.
  3. OkanD

❌İndirim Bitti! JBL Charge 6 Bluetooth Hoparlör - 5.399 TL

JBL Charge 6 - 5.309 TL Satıcı Teknosa Mavi, Kırmızı, Mor ve Pembe renklerinde stok mevcut.
  4. OkanD

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Talep var ama Xiaomi'nin yakın zamanda kalemi getirme niyeti yok gibi. Redmi Note 15 serisi ile getirirler demiştim getirmediler. Şubat ayına kaldı. Focus pen Pad 8 ile uyumlu olmaz ise bu kalem Mart'tan sonra bir daha gelmeyedebilir.
  5. OkanD

2 adet kırmızı ve 2 adet mavi stok mevcut. Almak isteyen takip edebilir bitince tekrar stok ekleyebilirler.
  6. OkanD

Vatan Bilgisayar ve Teknosa da Charge 6'nın bazı renkkeri 5.999 TL'ye mevcut. 5400 TL benim gördügüm dip fiyattı. Kasım ayında da kupon ile 5400 TL civarında satılmıştı.
  7. OkanD

JBL Charge 6 - 5.399 TL Satıcı Teknosa. Mavi rengi de bu fiyattan satıldı ama stok bitti. Tekrardan ekleyebilirler takip edebilirsiniz. Teknosa sitesinde de indirimde ama orda fiyatlar 5.999 TL. Mavi https://app.hb.biz/wPOoxK8smxJS Kırmızı https://app.hb.biz/VccTHsAGRFFC Mor...
  8. OkanD

❌İndirim Bitti! JBL Flip 7 2.999 TL Teknosa

Siyah, mavi, kamuflaj ve beyaz renkteki stokları bitmiş gibi. Kırmızı, mor ve pembe renk alınabiliyor. Not: Siyah da eklediler. Takip ediniz istediğiniz renk varsa satıldıkça yeni stok ekleyebiliyorlar.
  9. OkanD

Bende de başta o şekilde oldu. Tekrar deneyip alabildim. Ödemede başka biri sizden önce almıştır. Stok eklerler ise tekrar deneyin.
  10. OkanD

Ara sıra stok ekliyorlar ihtiyacı olan takip edebilir. Tüm renklerde indirim var ama stok bitince fiyatı artıyor. Stok yok dedikten sonra tekrar ekleyebilirler. Not: Yeni üye olunca 100 TL kupon veriyor. 2 taksit ile alabildim ben.
  11. OkanD

JBL Flip 7 Bluetooth Hoparlör - 2.999 TL (Teknosa) https://www.teknosa.com/jbl-flip7-ip67-siyah-bluetooth-hoparlor-p-100000053589
  12. OkanD

Fiyat ne olur hocam?
  13. OkanD

🔥İndirim Canon Çok Fonksiyonlu Yazıcı 🔥2.699₺ ( Dip Fiyat!! )

Sürekli kullanacaksanız ve renkli lazım ise mürekkep tanklı modeller daha ekonomik. Epson, Canon ve HP de tanklı yazıcılar var. Epson markası kullanıyorum tavsiye ederim. Ama o modellerde çok sık kullanılmadığında püskürtme başlıklarında mürekkep donuyor. Makine üzerinde püskürtme temizleme...
  14. OkanD

Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama :)
  15. OkanD

Bu kişi telefoncu ya da toptancı gibi. Elinde sadece pad 7 yok. Bir tır xiaomi ürünü var.Hepsini dizmiş masaya. 16'sında girmiş ilanları. Teknosa'dan almamış gibi duruyor.
Geri