Whoose11
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Everest al. Kendini şımart. Sonuna kadar hak ettin.ya aga duzgunce bunu al geç deyın mustahak ne claws dada adamda kablo çıkmamış saatı ayarlayamamışalr analamadım aga yaaa
Everest al. Kendini şımart. Sonuna kadar hak ettin.ya aga duzgunce bunu al geç deyın mustahak ne claws dada adamda kablo çıkmamış saatı ayarlayamamışalr analamadım aga yaaa
ben gamepower alıp konuyu kapatıyorum claws hoşuma gıtmedı cok gamepower hem bılındık marka hemde klavye cok guzel everest cın maıl gıbı hısetırıyıoEverest al. Kendini şımart. Sonuna kadar hak ettin.
Al reisim al güle güle kullan burda kimseyi dinlemiyeceksen de forumda konu açmanın mantığı yok ilerde anlarsın neden alma dediğimiziben gamepower alıp konuyu kapatıyorum claws hoşuma gıtmedı cok gamepower hem bılındık marka hemde klavye cok guzel everest cın maıl gıbı hısetırıyıo
ben 5 yıldır warlock kullanıyorum şimdi inceden sorun başladı ama sorunu çözdümHiçbiri alınmaz 2 gün sonra bozulacak klavyeler. Bütçe artırıp sarı siteden f75 düşürmeye çalışın ya da k617 bakabilirsiniz.
redragon k617 alıcamAl reisim al güle güle kullan burda kimseyi dinlemiyeceksen de forumda konu açmanın mantığı yok ilerde anlarsın neden alma dediğimizi![]()