3 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı ama fotoğrafta gösterdiğim yerde renk solması gibi bişey var (hafif soyulmuş gibi) bende çözemedim bir sıkıntı olur mu?
1736848225
anladım hocam teşekkürler bunu alacağım çok yüksek ihtimalle bir sorum daha olacak aşağıdaki soğutucu iyi midir sizce
https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Farkı tam olarak nasıl hocam çok mu fark eder 2.el bulmaya çalışırım ama çok bi fark yoksada almak istemiyorum çünkü bütçem bayağı kısıtlı soğutucuda alıcam.
1736640139...
merhabalar, yeni aldığım 5700x3d işlemci için anakart bakıyorum bütçem max 4k belki 4100-4200 falan zorlayabilirim, bi anakart buldum ama nasıl olduğuna dair fikrim yok iyi midir? değil ise önerebileceğiniz anakart var mı...
garantisi yok hocam, ürün ise bayağıdır bende ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu yaklaşık 1-2 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım o yüzden iade edemiyorum sanırım fanı bantlayıp kullanmaya devam edeceğim :)