Neler Yeni

Ekran kartı fanından gelen garip ses

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
adas dadas
ekran kartını sistemden söküp baktım fanda sıkıntı yok gibi ama pc ye takında ses çıkarıp duruyor nasıl çözebilirim?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Mehmet Aslan

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
Fan bozulmuş
servise götürüp tamir ettirmeniz gereke

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Mehmet Aslan
ikinci el hocam uzun zamandır böyleydi fanı bantlayıp kullanıyordum bugün merak edip bakayım dedim hala aynı
Kusurlu ürün gibi duruyor hocam , ya iade et paranı al ya da garantisi devam ediyorsa aldığın kişiden bilgileri iste garantiye gönder. Sen çözmeye çalışırsan garanti dışı kalır.

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
adas dadas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusurlu ürün gibi duruyor hocam , ya iade et paranı al ya da garantisi devam ediyorsa aldığın kişiden bilgileri iste garantiye gönder. Sen çözmeye çalışırsan garanti dışı kalır.
garantisi yok hocam, ürün ise bayağıdır bende ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu yaklaşık 1-2 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım o yüzden iade edemiyorum sanırım fanı bantlayıp kullanmaya devam edeceğim :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Mehmet Aslan
garantisi yok hocam, ürün ise bayağıdır bende ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu yaklaşık 1-2 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım o yüzden iade edemiyorum sanırım fanı bantlayıp kullanmaya devam edeceğim :)
Yapmanızı önermem , sürekli tetik aldığı için bantladığında kısa devre yapabilir. En iyisi işinin ehli bir tamirciye gönder yapsın , sosyal medyada bir sürü bulursun.

Top Bottom