Chiziru

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Chiziru
      Chiziru, Çözüldü✓ F/P Kablosuz Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bütçe ve ne yapcağına göre değişir
    • Chiziru
      Chiziru, Yardım 9070xt ve 9700x İçin Kasa ve Psu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      arkadaş kasadan soğumustu beyaz renk almıştı ksanın camları hafif hafif kırık çıktı 1 fanın rgb yanmıyordu kasa 1 hafta demeden güneş altında rengi gitti...
    • Chiziru
      Chiziru, Yardım 9070xt ve 9700x İçin Kasa ve Psu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam sizde kasada bi problem çıktımı?
    • Chiziru
      Chiziru, Yardım 2080 Super Vs RX 6700 XT başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      4 yıldır asus dual kullanıyorum cw dışında bir problem yok 4 yıldırda hiç aömadım kart 60 derecelerde iki fanlı olmasına rağme 3 fanlı kart büyüklüğünde ve...
    • Chiziru
      Chiziru, Ekran Kartım Yanmismidir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      amd ile bi problemim olmadı coil whine birtek vardı asus dual kartım 4 yıldır bakım yapmamama rağmen genelde yükte 60 derecede öalışıyor fakat fsr konusuna...
    • Chiziru
      4 yıl iyi gitti yine ama dediğim gibi yaza başlamadan ilk iş değişmek olacak Kasa Lian Li Dynamic evo rgb olunca Edge Platinum 1000w alayım diyorum...
    • Chiziru
      evet tek kablodan ama 650w yeterli
    • Chiziru
      indirimde lian li psu lar düşüyor arada onlardan yakalayabilirsem ama kalitesiiyimidir
    • Chiziru
      5080 igame modeli var aklımda zaten psu olarak karar veremedim loki 850w plat var aklımda
    • Chiziru
      iki farklı kablo çekeyim garanti olsun diyosanız yapayım biraz kablo karışıklığı olacak sadece 1782643230 ordan burdan geen hediyeler ile yaptık bişeyler
    • Chiziru
      tek kablo üzerinden sanırsam 1782642229
      • 1000134630.webp
    • Chiziru
      kabloları ddeğiştim satbil çalısıyor ama bi sıkıntı geldimi başına pek emin değilim
    • Chiziru
      Cooler Master MWE 650 W zamanında td500 kasanın iöinde gelmişti 1782639644 hocam fan sesi öok ve nedendir bilmem bi ara sürtünme sesi geliyordu birz...
    • Chiziru
      sürekli elektrik git gel sonucunda da oalbilir
    • Chiziru
      yok hocam amd bende severim f/p açısından ama psu değişimi ile 5080 geçicem biraz da nvidia deneyelim ama cooler master ın iyi bir psu olduğunuda samıyorum
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,488
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri