Chiziru isimli üyenin son içerikleri

1. Chiziru

Tpm 2.0 Hatası Alıyorum.

konudan bağımsız bende van 9090 tpm hatası alıyorum arada anlamadım gitti
  2. Chiziru

Notebook Ekrani Anlık Donuyor

yani ya format yada ddu ile ekran kartı driver silip temiz kurulum, garantiyi aradım cihazı gönderin diyorlar onlarda formatlayı geri gönderirler yüksek ihitmalle
  3. Chiziru

Arastirdim sürücü diyen var ram diyen var ssd diyen var sıcaklık olmadiği kesin
  4. Chiziru

Notebook da oyun oynarken lol oynarken ekran 10 sn fln donup hoporlorden ses geliyor duzeliyor bi kac dakka sonra yine oluyor laptop yeniden baslatana kadar donuyor baslattiktan sonra duzeliyor sicakliklara baktim gpu 45 işlemci 65 Acer nitro 16 8gb ram...
  5. Chiziru

Notebook da oyun oynarken lol oynarken ekran 10 sn fln donup hoporlorden ses geliyor duzeliyor bi kac dakka sonra yine oluyor laptop yeniden baslatana kadar donuyor baslattiktan sonra duzeliyor sicakliklara baktim gpu 45 işlemci 65 Acer nitro 16 8gb ram...
  6. Chiziru

Bilgisayarım Durduk Yere Yeniden Başlıyor

aynısını yaşıyordum genede oyun oynarken arkada chrome açıkken donanım ivmelenmesimi ne bi ayarı kapattım düzeldi ama yinede saçma geliyor
  7. Chiziru

Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

6700xt nin emekliliğe ayrılma vakti gelmiş 😁
  8. Chiziru

Bu İki Laptoptan Hangisi?

önemli olan performans tabikide zaten genekde ek klavye mouse ile kullanıyorum
  9. Chiziru

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

konuyu pek takip edemedim yeni gördüm indirim kodu veya en uygunu nerden alabilirim
  10. Chiziru

anladım fakat yine log tasarımı benim hoşuma gitmiyor, kasa tasarımı ve klavye tarzı oyuncu değilde ofis tarzında biraz
  11. Chiziru

Öneri Philips 390 Hz Vs Aoc 420 Hz

aoc 2k 320hz monitörünü kullanıyorum ıps glow denilen şey yok denilcek kadar az lenovo legion monitörümden renkleri daha iyi eksi olarak diyebileceğim plastik lakitesi çok dandikmiş gibi ve hoporlör kalitesi iyi değil ses derinden geliyormuş gibi sesi var (lenovo moitöre göre)
  12. Chiziru

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

temudan easysmx x15 almıştım 700₺ zamanında acaba para varken alıp geçsemmi değermi genelde basit oyunlar için kullanıyorum
  13. Chiziru

bende log alcaktım zamanında anakart yanma problemleri olunca victus baktım ondada sensör arızası vardı tuff lar pahalıydı vatanda 30k düşmüştü acer nitro 16 aldım gayet memnunum fanları biraz gürültülü fakat serin çalışıyor ve ekranı oldukça iyi 165hz 3ms
  14. Chiziru

bu modelde varmı yanlış olmasın ama log da intelin hx işlemcilerinde anakart yanma problemi vardı diye biliyorum
  15. Chiziru

Yardım Laptop ile Ne Yapabilirim

M425R1GB4BB0-CQKOL 4800mhz ram aynısından bulup takabilirmiyimm veya değişt,reyimmi kaliteli bellekmidir?
Geri