Chiziru isimli üyenin son içerikleri

1. Chiziru

Çözüldü✓ F/P Kablosuz Mouse Önerisi

bütçe ve ne yapcağına göre değişir
  2. Chiziru

Yardım 9070xt ve 9700x İçin Kasa ve Psu Önerisi

arkadaş kasadan soğumustu beyaz renk almıştı ksanın camları hafif hafif kırık çıktı 1 fanın rgb yanmıyordu kasa 1 hafta demeden güneş altında rengi gitti egzoz fanı çalışmayı bıraktı 1 ay içinde fan getircez dedi msi gerlmedi en son kasayı iade aldılar o gün bu gündür arkadaş evin içine msi sokmuyor
  3. Chiziru

Yardım 9070xt ve 9700x İçin Kasa ve Psu Önerisi

hocam sizde kasada bi problem çıktımı?
  4. Chiziru

Yardım 2080 Super Vs RX 6700 XT

4 yıldır asus dual kullanıyorum cw dışında bir problem yok 4 yıldırda hiç aömadım kart 60 derecelerde iki fanlı olmasına rağme 3 fanlı kart büyüklüğünde ve kaliteside oldukça iyi 1782658984 ses konusunda dedim gibi soğuk olmasına rağmen bağırmaya başlıyor sanki sıcaklıktan yanıyormuş gibi 55...
  5. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

amd ile bi problemim olmadı coil whine birtek vardı asus dual kartım 4 yıldır bakım yapmamama rağmen genelde yükte 60 derecede öalışıyor fakat fsr konusuna gelirsem en azından benim jarttaki fsr teknelojisi berbat diyebilirim
  6. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

4 yıl iyi gitti yine ama dediğim gibi yaza başlamadan ilk iş değişmek olacak Kasa Lian Li Dynamic evo rgb olunca Edge Platinum 1000w alayım diyorum 1782645139 zaten onu fark ettim bi güö git gel olutordu ekran gidip driver siliyordu
  7. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

evet tek kablodan ama 650w yeterli
  8. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

indirimde lian li psu lar düşüyor arada onlardan yakalayabilirsem ama kalitesiiyimidir
  9. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

5080 igame modeli var aklımda zaten psu olarak karar veremedim loki 850w plat var aklımda
  10. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

iki farklı kablo çekeyim garanti olsun diyosanız yapayım biraz kablo karışıklığı olacak sadece 1782643230 ordan burdan geen hediyeler ile yaptık bişeyler
  11. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

tek kablo üzerinden sanırsam 1782642229
  12. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

kabloları ddeğiştim satbil çalısıyor ama bi sıkıntı geldimi başına pek emin değilim
  13. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

Cooler Master MWE 650 W zamanında td500 kasanın iöinde gelmişti 1782639644 hocam fan sesi öok ve nedendir bilmem bi ara sürtünme sesi geliyordu birz salladım geçti
  14. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

sürekli elektrik git gel sonucunda da oalbilir
  15. Chiziru

Ekran Kartım Yanmismidir

yok hocam amd bende severim f/p açısından ama psu değişimi ile 5080 geçicem biraz da nvidia deneyelim ama cooler master ın iyi bir psu olduğunuda samıyorum
Geri