Chiziru isimli üyenin son içerikleri

1. Chiziru

Yardım MiX3 pro öldümü 🥲 ne yapmaliyim

Fotoğraf gitmeyeydi iyiydi zaten x7 pro geçmistim
  2. Chiziru

4 sene çok iyi götürdü ilk telefonumdu
  3. Chiziru

Telefon normal kullaniyordum bi anda gri ekran verdi ve kendini yeniden baslatip duruyor arada aciliyor ama bi süre sonra aynisi oluyor
  4. Chiziru

🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

bendede 2023 pro var bende karar vere3medim henüz
  5. Chiziru

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 1.099TL

ekran kartı almak istiyorum ama daha psu alınmadı hala bi karar veremedim rog thor 2 alcam çoğu gereksiz dedi
  6. Chiziru

🔥İndirim 39.999 TL RTX 5050 Acer Nitro V 15 ANV15-52 Intel Core i5 13420H 8GB 512GB SSD 39.999 TL RTX 5050

1 senedir laptop 8gb ram ile kullandim hala 8 açmadiğı oyun yok beam ng fortnite rdr2 fln ama zorlanmasi hissediliyor
  7. Chiziru

Yardım Mutfak sandalyesinden kurtulmak istiyorum

Andromeda aldim kesinlikle en ufak detayına kadar inceleyeceğim ayni tarz ahşap bi sandalye var sirf odun olmasin diğe minder tarzi şeyler bağladım 😅
  8. Chiziru

Yardım Mutfak sandalyesinden kurtulmak istiyorum

2 senedir mutfak sandalyesi başında oyun oynuyorum geçenlerde arkadaşlar internet kafeye çağırdı böyle bi rahatlık yok evimden daha rahat bi koltuk bu kadar fark eder mi diyordum ediyormuş bütçe ile ilgili bir problemim yok Exvega Andromeda oyuncu koltuğunu düşünüyorum yeni yil olmadan bu gece...
  9. Chiziru

Öneri Wraith W75 V2 Alınır Mı?

Aldiğim güne lanet olsun ... Çok iyi ama altindaki silikon bozuldu kendi kablosu bozuldu rgb bozuldu
  10. Chiziru

🔥İndirim Jouis Şemsiye Otomatik Katlanır 8 Telli - 218 TL

Kaliteli bi 9neriniz varmi 1500₺ olsada okeyim habi yağmur altinda kalmaktansa Üni den yurda hergün yürüyorum nerdeyse
  11. Chiziru

🔥İndirim Jouis Şemsiye Otomatik Katlanır 8 Telli - 218 TL

Karadeniz rüzgarı na dayanabilir bi şemsiye lazım
  12. Chiziru

❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

Çok iyi bir şey gercekten akşam yatarken film falan izlerken uyuya kalıyorum yada sarj takmıyorum sabah okula hazırlanırken günü bitirecek kadar şarjı oluyor
  13. Chiziru

❌İndirim Bitti! Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %30 İndirim

Şu mor paket Doritos olsa keşke tek yediğim cips
  14. Chiziru

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Bende w75 klavye gönderecektim rgb bozuk kendi kablosu ile calismiyor razer kablosu ile kullanıyorum uzun süredir
Geri