yani ya format yada ddu ile ekran kartı driver silip temiz kurulum, garantiyi aradım cihazı gönderin diyorlar onlarda formatlayı geri gönderirler yüksek ihitmalle
Notebook da oyun oynarken lol oynarken ekran 10 sn fln donup hoporlorden ses geliyor duzeliyor bi kac dakka sonra yine oluyor laptop yeniden baslatana kadar donuyor baslattiktan sonra duzeliyor sicakliklara baktim gpu 45 işlemci 65
Acer nitro 16 8gb ram...
Notebook da oyun oynarken lol oynarken ekran 10 sn fln donup hoporlorden ses geliyor duzeliyor bi kac dakka sonra yine oluyor laptop yeniden baslatana kadar donuyor baslattiktan sonra duzeliyor sicakliklara baktim gpu 45 işlemci 65
Acer nitro 16 8gb ram...
aoc 2k 320hz monitörünü kullanıyorum ıps glow denilen şey yok denilcek kadar az lenovo legion monitörümden renkleri daha iyi eksi olarak diyebileceğim plastik lakitesi çok dandikmiş gibi ve hoporlör kalitesi iyi değil ses derinden geliyormuş gibi sesi var (lenovo moitöre göre)
bende log alcaktım zamanında anakart yanma problemleri olunca victus baktım ondada sensör arızası vardı tuff lar pahalıydı vatanda 30k düşmüştü acer nitro 16 aldım gayet memnunum fanları biraz gürültülü fakat serin çalışıyor ve ekranı oldukça iyi 165hz 3ms