Arama sonuçları: *

1. Chiziru

❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

Çok iyi bir şey gercekten akşam yatarken film falan izlerken uyuya kalıyorum yada sarj takmıyorum sabah okula hazırlanırken günü bitirecek kadar şarjı oluyor
  2. Chiziru

🔥İndirim Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %30 İndirim

Şu mor paket Doritos olsa keşke tek yediğim cips
  3. Chiziru

WraithEsports Kış indirimleri

Bende w75 klavye gönderecektim rgb bozuk kendi kablosu ile calismiyor razer kablosu ile kullanıyorum uzun süredir
  4. Chiziru

Windows güncelleme sıkıntısı

Bu sefer yine yaptı sandım meğerse elektrik gitmiş 🤠
  5. Chiziru

Hocam sıkıntı güncelleme yaptiktan sonra sistem siyah ekran verip yeniden başlatması 1766235138 Satıcam bu gidişle uğraşamam ya o kadar para verdim uğraşmaktan bıktım
  6. Chiziru

Birsürü var
  7. Chiziru

Evet. 1766234337 Düzelmezmi 😅
  8. Chiziru

Hayır hocam kendini yeniden başlatıp duruyor arada bi
  9. Chiziru

Dün akşam kadar gayet sağlıklı çalışıyor du aksam yatmadan güncellemeyi yaptim yattim sabah ilk oyuna girdiğimde yapti simdi youtube video izlerken yapti
  10. Chiziru

Çözüldü✓ Rust için işlemci - LÜTFEN GERÇEKTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR

Ram ikinci el uyguna bulup alman lazım bu dönemde r5 7500f işlemci gayet yeterli olacaktır
  11. Chiziru

Anakart vga ışığı yanıyor

Banada olmuştu yüksek ihtimalle monitör geç açıldığından güç kabloları cikar tak yapınca düzelmişti bi deneyin isterseniz
  12. Chiziru

ATX Akvaryum kasa önerisi

Pahalı kasa uyguna bulunursa alınır 1 ay öncesinde ikinci el sitelerinde uyguna geliyordu ama zamanınız yok ise nzxt alin arkadaş kullanıyor memnun
  13. Chiziru

Daha uyguna bulabilirsiniz diye lian li alan bazı kişiler uyguna satıyor kendimde kullanıyorum güzel kasa fiyatları dışında hâla fan alamadım
  14. Chiziru

Aynı şekil vatandan msi mag pano 100r pz beyaz kasa almıştı ilk kasanın rgb bozuktu garantiye gönderdi ellerinde ürün olmadığından 2 ay bekledi sonra fan bozuldu kasa sarardı falan derken arkadaş daha evin içerisine msi sokmam dedi h9 elite almıştı 2.el h6 da güzel olur yüksek ihtimalle
  15. Chiziru

Temiz güzel 2.el kasalar bulabilirsin bence o fiyata lian li nzxt gibi
  16. Chiziru

🔥İndirim Mevlütte Dağıtılan Şekerler 150-165 TL!

Aldım hocam 24 adeti 60₺ denk geldi sağolun
  17. Chiziru

🔥İndirim Mevlütte Dağıtılan Şekerler 150-165 TL!

Şu kolalı olan orta okulda yediğim tadini sevdiğim şekerlerden bi ara bimde buldum birdahada bulamadim 60₺ denk geldi
  18. Chiziru

🔥İndirim Maxsun Anakartlar uygun fiyatlar ile Türkiye'de

kredi limit arttırmak lazım
  19. Chiziru

🔥İndirim Maxsun Anakartlar uygun fiyatlar ile Türkiye'de

rog x miku gelirmi acaba
Geri