Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Yardım 3070ti bakımı garanti yapar mı

Mesh yandaki cam kapağı bile açınca ısıda değişim olmuyor O var benim sorum kimi yapar kimi yapmaz yazmış forumlarda kimi de iade ederler evde yapmak daha mantıklı yazmış
  2. EmreErkanAydın

Yardım 3070ti bakımı garanti yapar mı

Kasada toplamda 6 fan var 3hava alırken 3 egzoz görevi görüyor ekran kartı fanı %90 ken hotspot 92 ekran kartı 70 evde kombi açık değil yazın 88 ekran kartı hot spot 100 geçiyor kartın bir kaç ay garantisi kaldı servise verirsem termal ped macun vs gibi bakımlarını yaparlar mı garanti...
  3. EmreErkanAydın

4070 super coil whine

Ben çok takmam ama hem Ses biraz gıcık edici hem ekran kartı yükseltmek için sattığımda fiyatı düşürmemek için değiştirmek istyiorum ve bana garip gelen farklı oyunlarda ses değişiyor bazen cızırtı bazen uğultu geliyor videoda mevcut iadeye bile okeyim ben ama forumlarda kimi değiştirirler kimi...
  4. EmreErkanAydın

4070 super coil whine

Yeni sistem aldım 1 hafta önce ekran kartını taktığımda böyle bir ses geliyor alt+tab atınca ses kesiliyor coil whine olarak düşünüyorum farklı bir pc de de denedim onda da yükte ses veriyor marka msi gaming x slim kısaca ben bu ekran kartını iade veya değişime gönderebilir miyim sesi...
  5. EmreErkanAydın

Asus Dual RTX 4070 vs İnno3d 2x ?

Doğru ama 30k verince insan cızırtı duymak istemiyor 4070 super den soğudum çok yok ama nedense gıcık ediyor o tiz ses
  6. EmreErkanAydın

Asus Dual RTX 4070 vs İnno3d 2x ?

Bence amazonu tercih edin Coil whine çıkarsa iade edersiniz ben de hazır sistemin içinde msi marka 4070super aldım coil whine çıktı
  7. EmreErkanAydın

22k bütçeye FTW evga 3090 mı yoksa ortalama bir 4070 super mi

Ben 4070s alırdım hem güncel hem daha az güçle çalışıyor 3090 a göre tek eksisi vram 4070s12gb 3090 24gb bi de Frame generation olayı var 4070s de 3090 a güzel fark atıyor oyunlarda 50 serisine geçmek istersen de rahat satarsın
  8. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

O ekran kartı benim de aklımda soğutucu olarak hali hazırda Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var hayli hayli yeter diye düşünüyorum
  9. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

Ben böyle bir sistem topladım ilerde 4070super takacam ama şu anlık 3070ti ile idare edecem sizce sistem parçaları nasıl uyumlu mu? veya siz bu bütçeye ekran kartsı ssd siz işlemci soğutucusuz nasıl bir sistem toplardınız. XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa Patriot Viper...
  10. EmreErkanAydın

15k kasa-işlemci-anakart önerisi

ram ve işlemci tamam ama anakart bütçemi çok zorlar daha bi ortalama 5-6k arası olsa bi de farklı bir kasa öneriniz var mı mümkünse hiç uğraştırmayacak fan bakımından
  11. EmreErkanAydın

Elimde psu var asus tuf 750w ve fsp hydro 700w şu anakart da wıfı olmasına gerek yok biraz daha uygun olursa daha güzel olur ve işlemci soğutucu olarak da Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var elimde
  12. EmreErkanAydın

15k ya DDR5'li bir sistem toplayacağım elimde ekran kartı SSD mevcut kasa işlemci anakart lazım sadece. Kasada PSU'lu olursa güzel olur 3070 Ti kullanıyorum şu anda sonradan 4070 Super'e gececeğim zaman ayırıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  13. EmreErkanAydın

RTX 4070 SUPER şuanda alınmaz mı

Emin ol 4070 super aldığında 5000 serisine daha iyi bir özellik getirecekler ve keşke 5000 serisi bi ekran kartı alsaydım diyeceksin 3070ti da böyle olmuştu bende keşke 4000 serisini bekleseydim demiştim şimdi ben de 5000 serisini bekliyorum
  14. EmreErkanAydın

RTX 4070 SUPER şuanda alınmaz mı

Bence 5000 serisi beklenir her zaman ki gibi yeni bir özellik getirecekler ve bunu 4000 serisine getiremeyiz 5000 serisini almalısınız diyecekler 3070ti sistem aldım pişman olmuştum mesela yeni gelecek özellikleri kullanamayacağım diye
  15. EmreErkanAydın

Nays Neden Kredi Kartı Vermiyor?

Benim kredi kartım olmasına rağmen bana de vermiyor
  16. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Hocam çok değişiyor biz binamız için başvuru yaptık adamlar tüm mahalleye çekeceklerini anca öyle aktif olacağını söylediler 6 ay sonra aktif edecez dediler 2.5 ay da aktif oldu bi bağlatmak kaldı türktelekomun ceosunun x hesabını atıyorum sorununu herhangi bir gönderinin altına yaz direkt...
  17. EmreErkanAydın

One up vs nature's vitamin

Nature's supreme daha iyi d vitamini magnezyum demir ürünlerini kullandım gayet etkili ama orjinal olmasına dikkat et çok fazla sahtesi var One upın sadece good night ve d vitaminini kullanım beğenmedim hele ki melatonin farklı markalar kullanınca gözüm hafiften kapanıyordu one upda hiç etki yoktu
  18. EmreErkanAydın

Vitamin Takviye Önerisi

En kaliteli marka bana göre solgar fiyatı yüksek olmasa sürekli bu markayı tercih ederim
  19. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Evet fiber
  20. EmreErkanAydın

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Tek hesaptan 4 kod denedim sorun yok çek olarak veriyor nu kuponları alt limitsiz
Top Bottom