Neler Yeni

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

serzan00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şerzan
Arkadaşlar bu gösterdiğim kutu fiber mi 3-4 kişiye söyledim fiber dediler

Ekler

• IMG_20241201_154955.jpg
    IMG_20241201_154955.jpg
    152.2 KB · Hit: 40

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ali
Evet hocam fiber. Yalnız bize çok garip bir şrkilde taktılar size de anlatayım. Bu gri kablolardan taktılar, ardından da kutuyu koydular. Biz daha turuncu kablo falan beklerken bi baktık adamlar sizin işiniz tamam niye söylemediniz diyip ertesi güne tarih verdiler ve ONT-modemi verdiler. Sadece o gri kabloya bağladılar. Nasıl oldu anlamadım, çok garip.
Arkadaşlar bu gösterdiğim kutu fiber mi 3-4 kişiye söyledim fiber dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 mbps tarife aldım ortalama 400-450 alıyorum kablosuz ile. Kablolu 500

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Hamka
Evet hocam fiber. Yalnız bize çok garip bir şrkilde taktılar size de anlatayım. Bu gri kablolardan taktılar, ardından da kutuyu koydular. Biz daha turuncu kablo falan beklerken bi baktık adamlar sizin işiniz tamam niye söylemediniz diyip ertesi güne tarih verdiler ve ONT-modemi verdiler. Sadece o gri kabloya bağladılar. Nasıl oldu anlamadım, çok garip.

Mesaj otomatik birleştirildi:

500 mbps tarife aldım ortalama 400-450 alıyorum kablosuz ile. Kablolu 500
nerede oturuyorsun bro bana hala gelmedi istiyorum ama gelmiyor bir türlü

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Yaklaşık 2-3 haftadır burda duruyor altyapı ne zaman gelir?
Hocam çok değişiyor biz binamız için başvuru yaptık adamlar tüm mahalleye çekeceklerini anca öyle aktif olacağını söylediler 6 ay sonra aktif edecez dediler 2.5 ay da aktif oldu bi bağlatmak kaldı türktelekomun ceosunun x hesabını atıyorum sorununu herhangi bir gönderinin altına yaz direkt seninle iletişime geçecekler adresini atacaksın 1-2 güne seni bilgilendirirler https://x.com/umitonaltr

serzan00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şerzan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok değişiyor biz binamız için başvuru yaptık adamlar tüm mahalleye çekeceklerini anca öyle aktif olacağını söylediler 6 ay sonra aktif edecez dediler 2.5 ay da aktif oldu bi bağlatmak kaldı türktelekomun ceosunun x hesabını atıyorum sorununu herhangi bir gönderinin altına yaz direkt seninle iletişime geçecekler adresini atacaksın 1-2 güne seni bilgilendirirler https://x.com/umitonaltr
Tamamdır.Yazdim cevap bekliyorum şimdi

serzan00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şerzan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amcam aramış cuma dediler.Buyuk ihtimal haftaya yapacaklar beklemedeyiz

Top Bottom