Arama sonuçları: *

1. A

Oyunlarda görüntü çok bulanık Lg 22k400h

Hayır tabii ki normal ama gereksiz bir bulanıklık var ülkenin yarısı 1024x768 oynuyor ekran gayet net bende aanki 640x480 almış gibi oluyor
  2. A

Oyunlarda görüntü çok bulanık Lg 22k400h

Arkadaşlar benim sorunum şu normal 1080p çozunurlukte vs bir sorun yok fakat mesela csgo 1024x768 de çok kaliteli değil ama her şey nettir bende ona alınca sanki 144p de oynar gibi çok bulanık gozukuyor bir ayardan vs mi yoksa monitör ile mi alakalı 1920x1080 monitorum
  3. A

Derdimi anlattım

ben 15 yaşındayım ve 11 12 yaşından beri güzel bir pc hayalimdi ama ailemin pek durumu yoktu 11 12 yaşında düğün salonlarında bulaşık yıkamaya başladım hem aileme destek oldum hem bilgisayar parası biriktirdim Yani şunu anlatmak istiyorum bir hayalin varsa babandan böyle şeyler beklemk yerine...
  4. A

Ryzen 3 3200g anlık %100 gpu

Anladım ama anlık çıktığı için bir problem olduğunu dusundum 100 olup 0 a dusuyor geri tekrar çıkıyor
  5. A

Ryzen 3 3200g anlık %100 gpu

Arkadaşlar radeonun kendi performens yerinden bakıyorum her şey normal gorunuyor fakat arada %100 oluyor tekrar düşüyor buda csgodaki (var) sorununu oluşturuyor galiba çözümü var mıdır ?
  6. A

En yüksek devirde fan

cpu fanınkide mi bozulur
  7. A

En yüksek devirde fan

Arkadaşlar tüm fanlarımı son hıza alsam bi dezavantajım olur mu ?
  8. A

Aerocool Streak kullanan yardım

Arkadaşlar olayı anlatıyorum brnim kasamda 2 adet 120mm fan yeri var ve arkada ise daha küçük bir fan yeri var alırken 2 fan alıp öndekilere takacaktım fakat arkadaşım 3 adet al arkadaki fan küçük büyüğü ile değiştirirsin dedi bende 3 adet aldım fakat 2 adeti takmislar arkadaki fanı...
  9. A

ANTİ - GHOSTING SORUNU

işte bilmiyorum anlamadigim için w+ctrl basarken 1 tuşuna basıyorum algılamıyor bu normal mi yoksa biryerlerden düzeltilebiliyor mu
  10. A

ANTİ - GHOSTING SORUNU

Arkadaşlar sistem topladım 2 3 haftaya yeni klavyeme gececegim suanki 30 tllik standart bir klavye csde ctrl w tusunu birlikte kullandigimda 1 tusuna basiyorum algilamiyor diger 4 5 6 7 8 falan algiliyor ama 1 tusunu algilamiyor arastirma yaptim anti ghosting deniliyor galiba bunu nasıl...
  11. A

kasa leptop monitoru ile kullanılabilir mi ?

arkadaslar kasam geldi ama monitörüm 2 3 güne gelecek test amaçlı laptop monitörüne kasamı bağlayabiliyor muyum öyle bir şey var mı :)
  12. A

Ryzen 3 3200g 720p veya 1080 p kayıt alınır mı ?

180 fps den kaça düşer mesela
  13. A

B450m H 3000mhz ram kullanılir mi ?

4000mhz ye kadar çıkabilirim yani sagol ♡
  14. A

B450m H 3000mhz ram kullanılir mi ?

Beyler apu sistem topladım arkadasım 2100mhz max alırsın diyor dogru mu bu
  15. A

b450m h apu sistem

aga cidden senelerdir 30 fps oyun oynuyorum sıkıldım Param çok yok 2750 tl gibi topladım rx 570 takarak senelerce kullanabileceğim bir sistem olacağını dusunuyorum bi 3 4 seneye satarım zaten komple eğer yazılım bölümünü kazanabilirsem laptop gerekecek lisede hevesimi alayım ünide bana laptop...
  16. A

b450m h apu sistem

ryzen 3 3200g 1595274536 ryzen 3 3200g
  17. A

b450m h apu sistem

teşekkür ederim sistemi yeni aldım içime oturdu cok büyük bir hata yaptım galiba diye ileride rx570 veya 1660 takmayı düşünüyorum fps konusunda sorun yaratır mı bana
  18. A

b450m h apu sistem

Arkadaşlar apu bir sistemim var b450m h modelini aldım bazı kişiler hata uaptıgımı söylüyor çok iyi bir sistem toplamıyorum zaten fps konusunda sorun olur mu aşırı oc vs uğraşan ve anlayan biri değilim
  19. A

Bitcoin yardım

Arkadaşlar bitcoin hesabı açsam yabancı bir siteden oraya para gelse is bankası kartıma komisyonsuz o parayı çekebiliyor muyum
  20. A

Dolar ve türk lirası ile ilgili sorun

Çevirdiğim anda dolar ne kadarsa ona gore mi oluyor ve dolar hesabı falan gerekiyor mu 1594755085 Neyse saolun arkadaşlar bulaşmayacağım ben ya
Top Bottom