Neler Yeni

Derdimi anlattım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
Merhaba, ben bir PC alacağım fakat sıfırdan yani masa sandalye klavye mouse kulaklık Haporlor dahil
Babamı zar zor ikna ederek 400 TL Lik sandalye ile masayı aldım o da zar zor!
Sıra klavye mouse haporlor kulaklık da ama hepsi 500 TL ediyor ve babam bana fiyatı düşünce alırız diyor bu dolar kurunda nasıl fiyatı düşecek diyorum hicbirsey demiyor kendisi
Kenar da köşede ağlıyorum yeter artık lan adamlar 500 TL ye sadece kulaklık alıyor
Bide 5419 TL ye bir sistem var GameGaraj'da
Babam onu almaya hiç ikna değil neredeyse
Monitör gösterdim 1470 TL Lik
Dedi ki 200 TL Lik monitör neyine yetmiyor dedi delirecem adamın durumu olmasına rağmen almıyor bide derslerim içinde lazım 200 TL Lik monitör ne ya benim bir kuzenim var babasının durumu daha düşük olmasına rağmen fıstık gibi PC topladı hepsi 4365 TL etti onunkide benle dalga geçiyor ne zaman Alcan ne zaman Alcan baban almayacak demi diye dalga geçiyor Yemin ederim bir gün intihar edeceğim ama hangi gün. öf öf

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi paranı kazanmayı dene belli ki ergenlik dönemlerindesin alınma böyle şeylere
Ya neye alınmayayım adamın durumu var almıyor derslerim içinde lazım diyorum hiç umrunda değil öldürecem kendimi yeter artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kusura bakmada baban almak zorunda değil askeri maaşlamı çalışıyor baban ?
Hayır aylık maaşı yaklaşık 5500tl

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kadar uçmanın manası yok.
200 TL'lik monitör de yeterli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen akgül
Merhaba, ben bir PC alacağım fakat sıfırdan yani masa sandalye klavye mouse kulaklık Haporlor dahil
Babamı zar zor ikna ederek 400 TL Lik sandalye ile masayı aldım o da zar zor!
Sıra klavye mouse haporlor kulaklık da ama hepsi 500 TL ediyor ve babam bana fiyatı düşünce alırız diyor bu dolar kurunda nasıl fiyatı düşecek diyorum hicbirsey demiyor kendisi
Kenar da köşede ağlıyorum yeter artık lan adamlar 500 TL ye sadece kulaklık alıyor
Bide 5419 TL ye bir sistem var GameGaraj'da
Babam onu almaya hiç ikna değil neredeyse
Monitör gösterdim 1470 TL Lik
Dedi ki 200 TL Lik monitör neyine yetmiyor dedi delirecem adamın durumu olmasına rağmen almıyor bide derslerim içinde lazım 200 TL Lik monitör ne ya benim bir kuzenim var babasının durumu daha düşük olmasına rağmen fıstık gibi PC topladı hepsi 4365 TL etti onunkide benle dalga geçiyor ne zaman Alcan ne zaman Alcan baban almayacak demi diye dalga geçiyor Yemin ederim bir gün intihar edeceğim ama hangi gün. öf öf
ben 15 yaşındayım ve 11 12 yaşından beri güzel bir pc hayalimdi ama ailemin pek durumu yoktu 11 12 yaşında düğün salonlarında bulaşık yıkamaya başladım hem aileme destek oldum hem bilgisayar parası biriktirdim Yani şunu anlatmak istiyorum bir hayalin varsa babandan böyle şeyler beklemk yerine kendin çalışıp kendi paranla özgürce almalısın

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
evet pc konusunda aileler çok mesefali . paranın yarısını kendin koymadan olmaz .bende bilgisayar muhendisliğine gidicem babama leptop alacam dedim dişçi olsaydın alırdım diyor kendin çalış al diyor. neyse halledicez bir şekilde. sana önerim çalışa biliyorsan çaliş olmuyorsa bir iki yerden metin 2 den haftalık 400 tl para kazanabiliyormuşuz (young satımı ile ) araştır istersen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,801
Üyeler
162,876
Son üye
alpertrophy
Top Bottom