Neler Yeni

Derdimi anlattım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Ya abi sen iyimisin 200 TL Lik monitör ne?! Derslerim için tasarım yapıyorum ve oyun oynayacağım adam gibi bir şey lazım .
Çalışarak al o zaman adam sana tek maaşını bilgisayar al diye mi verecek evi mi geçindirecek

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ya abi sen iyimisin 200 TL Lik monitör ne?! Derslerim için tasarım yapıyorum ve oyun oynayacağım adam gibi bir şey lazım .
Tasarım yaparken 144 Hz monitöre ihtiyacın olmuyor.
Oyunları da sadece eğlence için oynuyorsun, gelir elde etmiyorsun.
O yüzden "En az 1500 TL vereyim, 27" olsun, 144 Hz olsun" vs. gibi düşünceler senin durumunda birisi için biraz şımarıklık oluyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
evet PC konusunda aileler çok mesefali . paranın yarısını kendin koymadan olmaz .bende bilgisayar muhendisliğine gidicem babama leptop alacam dedim dişçi olsaydın alırdım diyor kendin çalış al diyor. neyse halledicez bir şekilde. sana önerim çalışa biliyorsan çaliş olmuyorsa bir iki yerden metin 2 den haftalık 400 TL para kazanabiliyormuşuz (young satımı ile ) araştır istersen
resmen türkçeyi katletmişim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
ben 15 yaşındayım ve 11 12 yaşından beri güzel bir PC hayalimdi ama ailemin pek durumu yoktu 11 12 yaşında düğün salonlarında bulaşık yıkamaya başladım hem aileme destek oldum hem bilgisayar parası biriktirdim Yani şunu anlatmak istiyorum bir hayalin varsa babandan böyle şeyler beklemk yerine kendin çalışıp kendi paranla özgürce almalısın
Ama bana acil lazım 2 3 hafta çalışıp PC nasıl alabilirim neyse ben yine de çalışayım okulda okuyayım o adamdan dileneceğime kendi paramla alırım daha iyi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki babişin borç harç icindeyse?
Hayır hiçbir sıkıntısı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal

helpyardımplz

80+ Silver
Ama bana acil lazım 2 3 hafta çalışıp PC nasıl alabilirim neyse ben yine de çalışayım okulda okuyayım o adamdan dileneceğime kendi paramla alırım daha iyi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hiçbir sıkıntısı yok
Nasıl acil lazım anlamadım lol de arkadaşların silver oldu da sen bronz mu kaldın acil nasıl lazım olabilir ki ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu konunun ömrü en fazla 10 dakika.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar