bilalyldrm16
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece derdimi buraya anlatabilmek icino zaman niye konu açtın ?
Sadece derdimi buraya anlatabilmek icino zaman niye konu açtın ?
bu dert değilSadece derdimi buraya anlatabilmek icin
kardeşim bak monitör neresi kötü allah aşkına aldığı maaş şey demişsin evi nasıl geçindircek şimarıklık olur 200tl monitörle kullan allah aşkına nolcak ?Yok abi anlamıyorsun ben adamın durumu var diye istiyorum olmasaydı zaten istemezdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14
5500 tl yi 1500 tl gibi gördünüz gibi geldi bana5500 TL bu devirde iyi bir maaş mı sence ?
ne 10 dk 1dk (!)Bu konunun ömrü en fazla 10 dakika.
5500 TL bu devirde iyi bir maaş mı sence ?
S derslerim için yetişmeyecek de ondan.Nasıl acil lazım anlamadım lol de arkadaşların silver oldu da sen bronz mu kaldın acil nasıl lazım olabilir ki ?
bu dert değil.Sadece derdimi buraya anlatabilmek icin
hayır, beş bin beş yüz türk lirası bu devirde yeterli değil bir aile için5500 TL yi 1500 TL gibi gördünüz gibi geldi bana
Nereden biliyorsun?Adam herşeyi sana mı anlatıyor?Ama bana acil lazım 2 3 hafta çalışıp PC nasıl alabilirim neyse ben yine de çalışayım okulda okuyayım o adamdan dileneceğime kendi paramla alırım daha iyi!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır hiçbir sıkıntısı yok
kardeşim allah aşkına 200 tl monitörle kullansan ne olcak ? şimarıklığa gerek yokS derslerim için yetişmeyecek de ondan.
Ne dersi anlamıyorum hocan okulun projesini baştan aşşağı bilgisayardan sana mı çizdirecek okulu delip başka bir giriş mi yaptırtacak nasıl bir ders anlamadımS derslerim için yetişmeyecek de ondan.
Ama alacak ve sistemi bir daha güncellemeyeceğim 8 9 yil dayanması lazım3000 Lira sistem iste.
Hikayeli oyunlar ve tasarım için 60 Hz 600 TL minitör yeter.
Hoparlörden kıs.
Sandalye al ama masadan kıs.