Sistemimde bir ram yükseltmesi eksikti. 2 haftadır sahibinden de ucuza düşürürüm diye bakıyordum. Bu fiyatı gördükten sonra ram felan almayacam artık...
70-80k arası uygundur bence hızlıca satmak istiyorsan hocam ikinci elin kuralı zaten ucuza satmaktır kimse almaz yıllarca ilanda beklemesini istemiyorsan...
Şuan ty'de hazır sistemler var peşin fiyatına taksitli. Parafa 9 taksit var. Fakat bu bütçede ben kendim toplardım çok uygun fiyat olmadıkça hazır sistem...
Beyler bugün sinerji den phılıps evnia 2k 260hz bahsetmiş olduğum monitörü almaya gittim Ödeme sonrası ölü piksel testi istedim rica minnet sağolsun lar...
Ben şuan iki monitör kullanıyorum hocam. Biri 1080p diğeri 2k. Öyle bir sıkıntı olmadı benim için şahsen. İkisinide rahat kullanıyorum. Tabii oyun oynarken...
Hocam yakın zamanda psu aldığım için baya bir araştırmıştım. High Power psu tier list'de daha yüksekte bu model bazında. Şuan kullandığım psu'yu almasaydım...
Bılgı ıcın tesekkurler.İade talebi olusturdum. bana gelen urunde kasanın alt tarafında bıraz da acıklıklar vardı uretım hatası galıba. Iade olusturdum...